Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım'dan Voleybol Federasyonu'na sitem

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, voleybol maçlarında satılan biletlerden 1 lira para almadıklarını açıkladı. Yıldırım, federasyonun bilet fiyatlarını kendisinin belirlediğini söyledi.    Fenerbahçe Can...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, voleybol maçlarında satılan biletlerden 1 lira para almadıklarını açıkladı. Yıldırım, federasyonun bilet fiyatlarını kendisinin belirlediğini söyledi.

    Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, "Voleybolda bilet satılıyor, biz 1 lira para almıyoruz. Federasyon kendisi alıyor. Bilet fiyatlarını kendileri belirliyor payı da kendileri alıyorlar. Sonra da televziyon yayınını da istedikleri yere veriyorlar. Oradan ne alıyorlarsa bize söylemiyorlar. Yazı yazıyoruz cevap vermiyorlar. Gelen yayın gelirini de ne yaptıkları belli değil. Sonra biz tescil parası olarak her sene 1, 1.5 milyon arasında kız ve erkek takımlarına ayrı ayrı paralar veriyoruz. Şimdi karşısındaki rakiplere bakıyorsun Halkbank, Vakıfbank Ziraat Bankası, devletin bankasıyla mücadele ediyorsun. Devlet bankası almış olduğu kazançtan buraya istediği kadar harcama yapıyor. Sonuçta ne oluyor sen bunlarla mücadele ediyorsun. Çok iyi takım yaptığın zaman açık veriyor bütçen. Futboldan kısıp buraya vermen lazım. Yahut da bankalardan alıp buraya getirmen lazım. Böyle bir sistem, bu sistem yanlış." şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE ÜNİVERSİTESİ

Yapmayı düşündükleri Fenerbahçe Üniversitesi projeleriyle ilgili de konuşan Aziz Yıldırım, "Bir seneden fazla oldu YÖK’e müracaat ettik. Bir sürü özel üniversite açılıyor, ama Fenerbahçe’ye üniversite açma hakkı verilmiyor. Randevu istiyoruz, ekim ayında vereceğiz diyerek salladılar. Dün telefon ettik, kasım ayındaki program uygun olursa oraya alacaklar. Yani diyorlar ki Fenerbahçe Spor Kulübü üniversite yapamaz." ifadelerini kullandı.

"SÜREKLİ STADI VERMİYOR DİYORLAR"

Beşiktaşlı yöneticilerin, 'Fenerbahçe, maçlarını oynamamız için stadını vermiyor' yönündeki açıklamalarına da değinen Fenerbahçe Kulübü Başkanı, "Şimdi Beşiktaş ikinci başkanı 'Fenerbahçe samimi davranmadı' diyor. Fikret Bey ben hapisten çıkınca geldi konuştuk. Galatasaray da veriyor dedi. Biz de Galatasaray'la anlaşın biz de aynı anlaşmaya imza atalım dedim. Şimdi ikide bir de çıkıp kimse stadını vermiyor diyorlar. Bu sene yine geldiler, kabul edemeyeceğimizi söyledik. Şimdi bizi suçluyorlar.Sen bana hiç sormadığın bir şeyle gelip beni suçluyorsun. Sen en baştan ben Olimpiyat Stadı'nda oynayacağım dedin. Oradaki şartları bilmeliydin. Ama kalkıp sen hiçbir kulübe sitem edemezsin." diye konuştu.

"KİĞILI'YA KIRGINIM"

Eski başkanvekili Abdullah Kiğılı ile aralarında sorun olup olmadığı yönündeki bir soruya da Yıldırım, "Kırgınlığım var bu ayrı bir konu. Onu biz aramızda konuşuruz. Ben dostumu arkadaşımı yanıma çalışan biri için kırar mıyım? Benim kitapta yazmıyor öyle şeyler." cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.