Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım: Yılmaz 1 milyon istedi vermedim, Bayülken'e 500 bin dolar verdim

Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Aziz Yıldırım, 1998 yılına kadar kulübün gruplar tarafından idare edildiğini belirterek, "Fenerbahçe, 1998 yılına dönmemeli, işte o zaman kaybeder Fenerbahçe." dedi. Yıldırım,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve yeni dönem başkan adayı Aziz Yıldırım, 1998 yılına kadar kulübün gruplar tarafından idare edildiğini belirterek, "Fenerbahçe, 1998 yılına dönmemeli, işte o zaman kaybeder Fenerbahçe." dedi.

Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'a da eleştirilerde bulundu. Yarın yapılacak başkanlık seçimi öncesinde Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım, 1998 yılına kadar kulübün gruplar tarafından yönetildiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe’yi o kadar çok seviyor ki. 1998 yılına kadar, Fenerbahçe gruplar tarafından idare edilmeye çalışılan bir kulüptü. Küçük küçük gruplar vardı. 1998’e kadar Fenerbahçe’ye başkan olmak için bu grupların onayını almak gerekirdi. Fenerbahçe kongre üyesi sayısı 4 binlerdeydi. Ben kulübe 1990’da üye oldum, Ben başkan olana kadar 5 bin 500, 6 bin üyeyle idare ediliyordu kulüp. Şimdi 15 bin üyeye geldik. 13 bin civarında kişi kongreye katılabilecek." şeklinde konuştu.

YILDIRIM'DAN 'AZİZ YILMAZ, MEHMET ALİ AYDINLAR'I TEHDİT ETTİ' İMASI

Kulübe başkan olduğu 1998'de, şimdi Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı olan Aziz Yılmaz'ın ve bir yöneticinin adaylık için 1 milyon dolar istediğini dile getiren Aziz Yıldırım, "Biz kabul etmedik. Daha sonra Kadıköy grubuyla oturduk, Kazım Bayülken’e 500 bin dolar verdim. Aziz Ylmaz, 15 yıl sonra çıkmış Aydınlar’ın peşinden gidiyor. Bunların hesabı budur, bunlar Fenerbahçeli değildir. Kendi ceplerini doldurmak için uğraşan insanlardır." diyerek, şöyle devam etti:

"Ben başkan olduktan sonra benimle pazarlık ettiler. Aziz Yılmaz ve yanındakiler benimle yaptığı görüşmeyi kasete aldırdı, işlerine gelenleri medyaya verdiler. Esas gerçekleri sakladılar, bana o yönetimi sattılar. Bunlar böyle insanlar, kendi menfaatleri için her şeyi yaparlar. Şimdi Mehmet Ali Aydınlar’a soruyorum; Bu Aziz Yılmaz Acıbadem’e gelip seni tehdit etti mi? Senden 1 milyon istedi mi? Hangi dostun, benim de dostumuz sana yardım etti? Sokağa çıkamıyordun, onu bu kulübün başına bela etmeye hakkın var mı? Hakkın varsa; benim söyleyeceğim bir şey yok. Fenerbahçe 1998 yılına dönmemeli, işte o zaman kaybeder Fenerbahçe."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.