Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım ve futbolcular, Düzce Spor Okulları'nı ziyaret etti

Düzce Fenerbahçeliler Derneği'nin, kulübe 1 milyon üye kazandırılma projesi kapsamında düzenlediği bir dizi etkinliğe katılmak için Düzce’de bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Turhan Şahin, Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce Fenerbahçeliler Derneği'nin, kulübe 1 milyon üye kazandırılma projesi kapsamında düzenlediği bir dizi etkinliğe katılmak için Düzce’de bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Turhan Şahin, Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal ile Takım Menajeri Hasan Çetinkaya, Fenerbahçe Düzce Spor Okulları’nı ziyaret etti.

Fenerbahçe Düzce Spor Okulları’nda ilk olarak futbol okulunu ziyaret eden Başkan Aziz Yıldırım’ı ve futbolcuları, öğrenciler ve veliler çiçeklerle karşıladı. Başkan Yıldırım’a bu ziyaretinde Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu da eşlik etti. Futbol okulunun ardından basketbol ve voleybol okullarını da gezen başkan ve futbolcular, hem futbol okulu hem de basketbol ve voleybol okulundaki sporcularla kısa bir süreliğine de sohbet ettiler.

Düzce Spor Okulları öğrencileri ve ziyarette hazır bulunan öğrencilerin velileri; başkan ve futbolcular ile hatıra fotoğrafları çektirip, onlardan imza da aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.