Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım: Takımdan memnun değilim

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımından memnun olmadığını söyledi. Yıldırım, teknik direktörleri İsmail Kartal'ın çok çalıştığını ve takıma antrenman yaptırdığını da belirterek takımın yavaş yavaş...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımından memnun olmadığını söyledi. Yıldırım, teknik direktörleri İsmail Kartal'ın çok çalıştığını ve takıma antrenman yaptırdığını da belirterek takımın yavaş yavaş oturacağını ve bu yıl da şampiyon olacaklarını iddia etti.

Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, takımdan memnun olup olmadığı yönündeki soruya, "Doğru takımdan memnun değilim; ama geçen sene de memnun değildim. Bakın geçen sene ikinci devre başladı. Sivas’a gittik mağlup olduk. Eskişehir’e gittik mağlup olduk. Ondan sonra Karabük’e gittik orada da 3 tane yedik. Arkadaşlara söyledim geçen sene oynadığımız maçları hafta hafta çıkardılar." diyerek, şöyle cevap verdi:

"Biz böyle yürürken diğerleri de kaybetti. Şimdi onlar kazanıyorlar biz onlarla oynuyoruz. İlk devre böyle bir şey yoktu. Trabzon maçı vardı 6. hafta bir de Galatasaray maçı vardı 8. hafta. Şimdi 3 büyüklere de dışarı gidiyoruz. Beşiktaş maçını yenersek geçen seneye göre daha iyi netice almış olacağız bu takımlara karşı. Ben diyorum ki gol atın. Baskette de 3’lük sayı atın diyorum. Çünkü bunları yaptığınız da kazanıyorsunuz. Diğeri iyi oynadı felan Türkiye’de bunlara kimse bakmıyor. Herkes sonuca bakıyor."

Geçen sene ligin sonuna doğru takımın antrenman yapmadığını dile getiren Aziz Yıldırım, "Geçen sene ligin sonuna 4 – 5 hafta kala bizim takım antrenman yapmadı. Bizim takım şampiyon oldu diye geldiler iki gün Samandıra’da hafif ter antrenmanı yapıp dağıldılar. Son 4 – 5 hafta öyle geldiler. Şampiyon olduktan sondan 4. hafta hiç antrenman yapmadılar. Bu arada 1, 1.5 ay zaman var. Ondan sonra 3 ay tatil yaptık. Geldik yine doğru düzgün çalışmadık. Ama bu kadro çalışınca rayına oturur. Bu yüzden de Ersun Yanal ile yollarımızı ayırdık. Ve İsmail hoca da takımı çalıştırıyor. Yavaş yavaş bu takım oturacak ve yine biz şampiyon olacağız." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, bütün Fenerbahçelilerin rahat olması gerektiğini de belirterek, "Biz de diğer projelerle uğraşıyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.