Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım: Passolig yanlış anlatıldı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Passolig'in bir bankanın kredi kartı kullandırma amacıyla çıkardığı bir unsur olmaması gerektiğini söyledi. Yıldırım, Passolig'in yanlış anlatıldığını dile getirdi.    Aziz...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Passolig'in bir bankanın kredi kartı kullandırma amacıyla çıkardığı bir unsur olmaması gerektiğini söyledi. Yıldırım, Passolig'in yanlış anlatıldığını dile getirdi.

    Aziz Yıldırım, Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı açıklamalarda, tribünlerin dolmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldırım, 3 Temmuz şike sürecinden sonra tribünlerin seyircisiz kaldığı yönündeki iddiaları reddederek, "Bir kere herkes şunu algılasın, 3 Temmuz olayı şike olayı değil. Nasıl diğer Özel Yetkili Mahkemelerce operasyon yapıldıysa bu da bir operasyondur. Şikeden sonra statlardan seyirciler çekildi lafına da karşı çıkıyorum. Hayır tam tersi 3 Temmuz'dan sonra statlar doluydu. Bu sezon başına kadar doluydu. 4 senedir Türk sporunda seyirci sorunu diye bir şey gündemde yoktu. Bu sezon başladı, bugün başladıysa neden başladığını iyi araştırmak gerekiyor. Passolig yanlış anlatıldı. Passolig bir bankanın kredi kartı kullandırma amacıyla çıkardığı bir unsur olmamalıydı. Bugün maalesef o duruma düştü. Biz Fenerbahçe olarak ayırdık onu." şeklinde konuştu.

YILDIRIM'DAN ALP YALMAN'A TEŞEKKÜR

Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Alp Yalman'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara teşekkür etti. Yıldırım, bir soru üzerine, "Alp beye teşekkür ederim. Her zaman Galatasaray camiasında dostlarımız oldu olacaktır da. Seçimler olduğu için bu konuda konuşmak istemem. Seçimden sonra bu konuda düşüncelerimizi söyleriz. Kimseye zarar vermesin." cevabını verdi.

MİLLİ TAKIM

Aziz Yıldırım, A Milli Takım ile ilgili de bir soruya da "Takımlar neyse, ekonomi neyse, siyaset neyse, spor neyse, milli takım da odur. Ayıramazsınız. Bunları birbirinden ayırırsak yanlış olur." ifadelerini kullandı.

Bu yıl takıma 1 transfer yapıldığının hatırlatılması ve Diego'nun performansıyla ilgili de Aziz YIldırım, "O da yavaş yavaş. 3 yıllık sözleşmesi var. Yavaş yavaş adapte olur." dedi.

BEŞİKTAŞ VE GENÇLERBİRLİĞİ MAÇLARINDA STATTA OLACAĞIM

Cezası biten Aziz Yıldırım, Beşiktaş ve Gençlerbirliği maçlarında statta olacağını soyunma odasında oyuncularıyla beraber olacağını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.