Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım: İsmail hoca ligin sonuna kadar kalacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, lig devam ederken antrenör göndermediğini belirterek, "İsmail hoca ligin sonuna kadar kalacak." dedi.Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, teknik...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, lig devam ederken antrenör göndermediğini belirterek, "İsmail hoca ligin sonuna kadar kalacak." dedi.

Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal’a sahip çıktı. Yıldırım, "Aziz Yıldırım burada kaldığı müddetçe İsmail Kartal, burada kalacak. Ben arada hiç antrenör göndermem. Hep sene sonunu bekledim. Sene sonunda iyi de olsa kötü de olsa 'şartlara göre' ayrımı yaptık. Onun için İsmail hoca ligin sonuna kadar burada kalacak, destek olun." ifadelerini kullandı.

Kartal'ı eleştirmeyi ihmal de etmeyen Başkan Yıldırım, "Duygusal, çalışıyor. Gereksiz şeyleri televizyonda söylüyor. Kendisini zora sokacak şeyleri söylüyor. Bunları söylememesi gerektiğini kendisine söyledim." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.