Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım, Gebze’de yapılacak olan tesislerin arazisini gezdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze’nin yapılacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Gebze 3 Temmuz Spor Akademisi A takımı tesislerinin arazisini gezdi.Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Denizli Köyü’nde...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 14:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 14:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gebze’nin yapılacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü Gebze 3 Temmuz Spor Akademisi A takımı tesislerinin arazisini gezdi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Denizli Köyü’nde yapmayı planladıkları Fenerbahçe Spor Kulübü Gebze 3 Temmuz Spor Akademisi A takımı tesislerinin arazisini gezdi.
Gezi sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe adına bugün için tarihi günlerden bir tanesi olduğunu belirterek, “Dün akşam Fenerbahçe Üniversitesi meclisten geçti. Hem de iyi bir şekilde geçti. Bütün partilerin desteği ile. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza Sayın parti başkanlarına ve Genel kurulda bu kanunun yasalaşması için oy veren değerli milletvekillerine Fenerbahçe camiası ve camiam adına teşekkür ediyorum. İnşallah, üniversite bu ülkeye yetiştireceği gençler ile gelecek nesillerle bu ülkenin idaresinde bulunan gençlerimiz olacaktır. Kısa zamanda binamız ile gereken çalışmalarımızı yapacağız. Silivri’de başlayarak hayata geçireceğiz. Sonra da İstanbul’da çalıştığımız arazi var. Onların üzerinde binalar yaparak üniversiteyi kampüs haline dönüştüreceğiz. Şimdiden hem Türkiye Cumhuriyeti’ne hem de Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun diyelim” dedi.
"10 yıl içinde Fenerbahçe buraya yerleşmiş olur"
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Şimdi burada bulunma amacımız gelecekte 5 ve 10 yıllık planları içinde İstanbul’un ve Türkiye’in gelişimine uygun olarak bütün Fenerbahçe branşlarını bir araya taşımak bunları bir yerde tutarak kampüs halinde 3 Temmuz Kampüsü olarak spora katkı sağlamak ve onların ihtiyaçlarını tesis anlamında sağlamak için bu araziyi Gebze’nin 8 km arkasındaki bu araziyi satın aldık. Diğer arkadaşlar ile beraber planlamayı yapacağız. Bu planlama sonucunda buranın imar durumunu diğer kanunen yapmamız gereken yaptıktan sonrada burada çalışmalara başlayacağız. Burada büyük imkanla ilk etapta 10 tane çim saha gözüküyor. Alt yapılar geliyor futbol takımı olduğu gibi geliyor. Bu bir senede değil 5 yıllık ve 10 yıllık plan içerisinde geliyor. Diğer bütün branşlardaki sporcularımızında burada çalışmaları için imkanlar oluşturulacak. Kapalı salonlar, yüzme salonları, boks salonları ve atletizm ile ilgili pistler diğer ihtiyaçlar yapılacak. Buradaki amacımız 10 yıl sonra İstanbul’un ve Türkiye’nin gelişimine uygun olarak bir yapılanmaya, bir gelişim sağlamak bunun hayırlı olmasını diliyorum. Haziran ayında sahalar ile yapımına başlarız. Gelecek olan yönetimler buraya katkı sağlarlar. 5-10 yıl içinde tamamlanmış olur. Ekonomik şartlara bağlıdır. 10 yıl içinde Fenerbahçe buraya yerleşmiş olur. Yollar bittiği zaman stattan buraya 40 dakikaya yakın gelmiş oluruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.