Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım: Eğitim seçim malzemesi yapılamaz; tıpkı din gibi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Eğitim seçim malzemesi yapılamaz, tıpkı din gibi." dedi.Yarın yapılacak olan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi basının karşısına çıkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin hangi...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Eğitim seçim malzemesi yapılamaz, tıpkı din gibi." dedi.

Yarın yapılacak olan Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu öncesi basının karşısına çıkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin hangi noktada bulunduğunu hatırlatmanın görevleri olduğunu belirtti. Yıldırım, şöyle konuştu:

"Topuk Yaylası, 3 Temmuz direnişinin başladığı yerdir. Ama buraya bir türlü ısınamadılar. Fenerbahçe hariç hiçbir tesislere gidemeyenler kötüledi. Seçim kampanyalarına tesislerle övünmek yerine onlara çamur atmakla başladılar. Sadece çamur attılar.

Fenerbahçe Üniversitesi. Eğitim söz konusu olduğunda ağzını açmayacaksınız. 'Fenerbahçe Spor Kulübü neden üniversite açıyor?' diyorlar. Zihniyet bu. Eğer Fenerbahçe, 25 milyon dolar bulamayacaksa, camia bunu kendi içinde halleder. Bu kadar mı anlamıyorsunuz? Fenerbahçe'nin para bulma gücü sonsuzdur. Fenerbahçe Üniversitesi'nin ilk adımları 2014'te atılacak. İlk fakülte Kayışdağı'nda yapılacak. Eğitim seçim malzemesi yapılamaz tıpkı din gibi. Tabi yanlış anlaşılmasın bu dediğim." diye konuştu.

"KARDEŞİMİN YAPTIĞI 8 VİLLAYI KULÜBE BIRAKTIK"

Fenerbahçe'den ayrılırken kulübe bir şeylerin kalması adına çabaladıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Yatırım yapmak için evler aldık. Biz gittikten sonra kulübe bir şeyler kalsın istedik. Kardeşimin Kurtköy'de yaptığı villalardan 8 tanesini kulübe bıraktık. Beni başka türlü yargılayamayanlar, bu tip basit şeylerle suçluyorlar. Bunun da ortadan kalkması için bunu yapacağım." dedi.

"FENERBAHÇE'NİN BORCU 500 MİLYON DİYENLER ÖNCELİKLE AKTİFLERİNE BAKSIN KULÜBÜN"

Fenerbahçe'nin 500 milyon dolar borcu var diyenlere de seslenen Aziz Yıldırım, "Karşılığına bakmıyorlar. Aktiflerine bakmadılar. Sadece Fenerium'un değeri 300 milyon TL. Futbol A.Ş.'nin değeri ise 800 milyon TL. Futbol A.Ş.'nin toplam finansal borcu 137 milyon dolardır. Fenerbahçe halkın takımıdır. Bir TÜSİAD'a ihtiyacı yoktur. Değerlerimizi seçim malzemesi yapmayız. 1998'de buraya geldiğimde 'Zengin olan başkan ve yönetici aranmaması için çalışmalar yapacağız' demiştim." diyerek konuştu.

Demokratikleşme'nin TÜSİAD modeliyle değil ancak 1 milyon üyeyle olabileceğini kaydeden Yıldırım, "Kongreden sonra eğer devam edersek tüzük çalışmalarına başlayacağız. Artık Fenerbahçe'nin yeni tüzüğüyle yönetilmesini sağlayacağız. Fenerbahçe bir dernektir. Her mahkemeye giden bizim mahrem şeylerimizi alıyorlar. Mahkemelere sesleniyorum. Kulüpleri zor duruma düşürmek için kararlar almayın." serzenişinde bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım'ın açıklamaları devam ediyor...
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.