Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Yıldırım: Bütün hakemlerin hersese eşit olmasını bekliyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinin ardından 'oyuncu atıldı, bunu bahane ediyorlar' demesinler diye konuşmadıklarını, ancak hakemlerin herkese eşit olmasını beklediklerini söyledi.Süper Lig'in 7. haftasında...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2014 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2014 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisinin ardından 'oyuncu atıldı, bunu bahane ediyorlar' demesinler diye konuşmadıklarını, ancak hakemlerin herkese eşit olmasını beklediklerini söyledi.

Süper Lig'in 7. haftasında oynayacakları Gençlerbirliği hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım, Galatasaray karşısında alınan yenilgiye değinerek, "Maç geçti artık. Gençlerbirliği maçı var. Geçen sene de maç kaybettik. Hem de öyle maçlar kaybettik ki ikinci devrenin başında 10 puan farktan 4 puana düştük. Oradan ayağa kalktık. Hatırlarsanız sezon başı hem Galatasaray maçı hem Trabzonspor maçı deplasmanda oynadık geçtik. Puan alamadık birinden, diğerinden 1 puan aldık, öbüründe yenildik. Bu yıl oynadığımız Galatasaray maçındaki ve Konya maçındaki kırmızı kartlar haklı. Ama o iki maçta hakemlerin de yanlışlıkları vardı. Biz yine sustuk sesimizi çıkarmadık. Elle atılan goller oluyor. Maçtan önce Galatasaray camiasında yapılan söylemler var. Bana göre ilk 7 dakikada 3 sarı kart vardı. Orada oyuncusu atıyordu kendini. Biz de 'oyuncu atıldı, bunu bahane ediyorlar' demesinler diye sesimizi çıkarmadık. Bütün hakemlerin herkese eşit olmasını bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

TARAFTARLARIN ERSUN YANAL TEZAHÜRATLARI

Aziz Yıldırım, voleybol maçında sarı – lacivertli taraftarların ‘Ersun Yanal’ lehine tezahüratta bulunmasının sorulması üzerine, "Onlar kaç kişi ki 300 – 400 kişilik bir grup. Onlar şimdi stada girebiliyorlar mı? Hayır. Yarın ve diğer günler voleybol ve basketbol salonlarına da giremeyecekler. Onlar Fenerbahçeliler ise gelip kulübe üye olsunlar." cevabını verdi.

ALVES'E 30 BİN EURO CEZA

Galatasaray maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Portekizli futbolcu Bruno Alves'e '50 bin euro' ceza verildiği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Aziz Yıldırım, şunları söyledi:

"Alves'le konuştum. Bir kere yazıldığı gibi 50 bin euro ceza vermedik. Onun menajeri de yanındaydı ismini biliyorsunuz. Bu haberleri o size veriyor. Orada böyle bir konuşma oldu, hukukçulara soracağız. Rakamları orada telaffuz ettik. Hukukçular, en fazla 30 bin euro ceza verebileceğimizi söylediler. 30 bin Alves'e, 20 bin euro da Bekir'e ceza verdik. Bundan sonra Fenerbahçe’ye zarar veren herkese talimatlar gereği ceza vereceğiz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.