Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalıklı kulüplerden futbol birlikteliği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, amatör liglerde top koşturan 10 spor kulübünün yöneticileri birlikte hareket etme kararı aldı.Hamdibey Kayaspor Başkanı Hüsnü Erol’un çağrısıyla bir araya gelen kulüp başkanları Ayvalık’taki futbol...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2017 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2017 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvalıklı kulüplerden futbol birlikteliği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, amatör liglerde top koşturan 10 spor kulübünün yöneticileri birlikte hareket etme kararı aldı.

Hamdibey Kayaspor Başkanı Hüsnü Erol’un çağrısıyla bir araya gelen kulüp başkanları Ayvalık’taki futbol ve sorunlarını masaya yatırdı. Hüsnü Erol’un öncülüğünde gerçekleşen yemekli toplantıda Balıkesir Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Körfez Temsilcisi ve Armutçuk Spor Kulübü Başkanı Cemal Erhanoğlu, Barbaros Sefa Spor Kulüp Başkanı Serdar Harputlu, 2008 Yenimahalle Spor yöneticisi Musa Ergül ile Talat Karadeniz, Altınovaspor yöneticisi Melih Batur, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Nüsameddin Sayar ve Adaspor yöneticileri hazır bulundu.

Toplantıya başkanlık eden Hamdibey Kaya Spor Kulüp Başkanı Erol, maksatlarının ilçede faaliyet sürdüren 10 futbol kulübünün biribirleriyle kaynaşması sağlamak olduğunu vurgulayarak, “Bununla birlikte Balıkesir’deki sorunlarla ilgili ortak görüşlerimizi oluşturacağımız güç birliği ile anlatabilmektir. Bugün ilk toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Eğer bizler bu toplantıları her ay yapabilirsek, bir önceki ayda görüştüklerimizi hayata geçirebilirsek sorunlarımızı yavaş yavaş çözümleyebileceğimize inanıyorum. Balıkesir genelinde de spor kulüpleri adına 10 tane spor kulübünün bir arada bulunduğu bir başka ilçe yok. Ayvalık’ımız bu açıdan çok güçlü. Bizde bu dostluğu pekiştirdiğimizde, federasyona ve hatta Ankara’ya kadar görüşlerimizi bildirebiliriz” dedi.

Yeni sezon öncesinde ilçedeki futbol kulüplerinin liglere hızla hazırlandığına işaret eden Hüsnü Erol, “Bu birlikteliği sürekli kıldığımızda Ayvalık’taki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmakla kalmayacak, alacakları eğitimlerle her birinin sportif geleceklerinde hedefledikleri noktaya gelebilmesine katkılar da vermiş olacağız. Şu anda belirlediğimi en önemli sorunlar takımlarımızın karşılaşmalara ulaşımı başta olmak üzere, deplasman maçlarında saha güvenliklerinin bulunmayışı, Karşılaşmalarda görev yapacak sağlık personelini bulundurma görevinin kulüplere bırakılması, tesis, malzeme ve teknik imkânlardaki yetersizlikleri masaya yatırdık” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.