Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalıkgücü Beldiyespor’da hedef lig sonunda şampiyonluk

2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup’ta düştüğü 3. lige yeniden dönmek için mücadele verecek olan Ayvalıkgücü Belediyespor sahaya indi.Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. lig, 3. Grup’ta yaşadığı şansız bir sezonun ardından...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 19:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvalıkgücü Beldiyespor’da hedef lig sonunda şampiyonluk
2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup’ta düştüğü 3. lige yeniden dönmek için mücadele verecek olan Ayvalıkgücü Belediyespor sahaya indi.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3. lig, 3. Grup’ta yaşadığı şansız bir sezonun ardından BAL Ligi’ne düşen kırmızı-beyazlı takım, sezon başından bu yana yaptıkları 13 transferin ardından son bir hafta içerisinde Gönen Spor’dan Mehmet Şen, Kınık Spor’dan santarfor Yusuf Bağadır Karahan ve Niğde Spor’dan Onur Ulaş’ı da kadrosuna katarak güçlü bir ekip oluşturdu.
Ayvalıkgücü Belediyespor’u bu sezon Teknik Direktör Erman Güraçar’ın yanı sıra Teknik Direktör Yardımcılıklarını Mustafa Şen, Sait Kalay ve Kaleci Antrenörlüğünü de Abidin Can’ın çalıştıracakları öğrenildi.
Takımın Genel Kaptanlığını ise Erkan Göral’ın üstlendiği Ayvalıkgücü Belediyespor, 1 Ağustos’tan bu yana çalışmalarını kendi tesislerinde gerçekleştirirken, kırmızı-beyazlı ekip lig öncesinde 1 haftalık Kartepe’de girdiği kampla sürdürdü.
Ayvalıkgücü Belediyespor, lig öncesinde yaptığı hazırlık maçlarında; Balıkesir Spor U21 takımını 5-1, Bucaspor’u 1-0, Sökespor’u 1-0, Nilüfer Belediyespor’u 1-0 ve Küçükköy Spor’u 2-o yenerken, Aliağa spor ile ise 1-1 berabere kaldı.
25 Eylül Pazar günü başlayacak olan ligin ilk haftasında deplasmanda Yeşilova Spor ile karşılaşacak olan Ayvalıkgücü Belediyespor’un Genel Kaptanı Erkan Göral yaptığı açıklamada, “Şampiyonluk için ciddi bir ekip kurduk. Camia olarak ligin başlamasını heyecanla bekliyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı Ayvalıkgücü Belediyespor’un olduğunu ligde oynayacağımı maçlarla ortaya koyacağız” dedi.
Kırmızı-beyazlı takımın Teknik Direktörü Erman Güraçar ise; “Grubumuzda güçlü takımlar var. Yeşilova, Turgutlu Spor, Alaşehir Belediyespor iyi birer kadro kurdularç Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu sezon takımımızda Ayvalık ve bölgemizden 7 sporcunun bulunması bizim için önemli bir avantaj. Lige iyi bir başlangıç yaparak, hedefimizin şampiyonluk olduğunu ilan ediyoruz” diye konuştu.
Ayvalıkgücü Belediyespor’un sezon açılışına taraftarların fazla ilgi göstermemesi dikkatlerden kaçmazken; sezon açılışında; Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in yanı sıra Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Vural, kırmızı-beyazlı takımın yönetim kadrosu ve teknik ekip hazır bulundu.
Açılışta kırmızı-beyazlı sporcuların hırslı olmaları ise dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.