Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aytemiz Alanyaspor’da Kasımpaşa mesaisi sürüyor

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde topla ısınma çalışmasıyla başlayan ve ilk 15 dakikası basına açık olan antrenman dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik idmanların yapıldığı belirtildi. Hafif sakatlığı bulunan Cenk Ahmet Alkılıç takımla çalışmaya başlarken, ülkesinin milli takımı kadrosundaki 5 futbolcu ise ilçeye gelerek idmana katıldı. Turuncu-yeşilliler hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

N’Sakala: "Önümüzde önemli bir maç var"

Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli sol bek oyuncusu N’Sakala Kasımpaşa maçının kendileri için zorlu geçeceğini söyledi.

Afrika Kupası’ndan döndüğünde iyi maçlar sergilediğini aktaran N’Sakala, "Ama performansımı milli takıma değil Alanyaspor’un yükselen grafiğine bağlıyorum. Önümüzde önemli bir maç var ve zorlu bir maç olacak. İçeride belli bir tempomuz mevcut, bunu bu maça da yansıtırsak maçı alıp rahat bir konuma geliriz" dedi.

“Alanyaspor’u seviyorum”

’Aytemiz Alanyaspor’da kalmak istiyor musun’ sorusuna cevap veren N’Sakala, "Alanyaspor’u seviyorum, çok iyi bir kulüp. Yeni kamp tesisleri de yapılıyor. Başkanı, personeli ve takımı biliyorum şehir de çok güzel" ifadelerini kullandı.

Omeruo: “Tek hedefimiz ligde kalmak için çalışmak”

Nijerya Milli Takımı’ndan dönen stoper oyuncusu Omeruo ise tek hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, "Ben buraya transfer olduğum zaman hedefimiz ligde kalmaktı. Şu an hedefimize çok yaklaştık, umarım birkaç hafta içerisinde garantileyip daha rahat bir nefes alacağız. Burada kalıp kalmayacağım tamamen kulüplere bağlı ama şu an tek hedefimiz ligde kalmak için çalışmak" diye konuştu.

“Kasımpaşa iyi bir takım”

Kasımpaşa maçı ile ilgili yöneltilen soruyu da yanıtlayan Omeruo, "Ligin 2. yarısında yaklaşık 10 maç savunma hattında arkadaşlarımla birlikte oynadık. Milli arada birlikte çalışamamak bizi etkilemez. Kasımpaşa takımını geçen seneden tanıyorum. Kasımpaşa iyi bir takım. Her maç zor, biz konsantrasyonumuzu yüksek tutup alabileceğimizin en iyisini almalıyız" değerlendirmesini yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.