Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aytemiz Alanyaspor’a yeni otobüs

Aytemiz Alanyaspor’un geçtiğimiz yıl yaşadığı şampiyonluğunun ardından sıfır kilometre otobüs sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, düzenlenen törenle otobüsü Alanyaspor Kulübü’ne teslim etti.Antalya Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aytemiz Alanyaspor’a yeni otobüs
Aytemiz Alanyaspor’un geçtiğimiz yıl yaşadığı şampiyonluğunun ardından sıfır kilometre otobüs sözü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, düzenlenen törenle otobüsü Alanyaspor Kulübü’ne teslim etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Aytemiz Alanyaspor Kulübü’ne verdiği otobüs sözünü tuttu ve aracı Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na teslim etti. Aytemiz Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde düzenlenen teslim törenine protokol üyeleri ve Alanyasporlu yöneticiler katılırken, taraftarlar ve Alanya halkı da büyük ilgi gösterdi. Teslim töreni, Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Başkan Çavuşoğlu, "Otobüsü bize armağan ettiği için Menderes Başkanımıza teşekkür ediyorum. Türel, bütün sorunlarımızı çözdü. İsteklerimizi yerine getirdi. Saha ışıklandırmamızın bir tanesini yaptırdı" dedi.

Yücel: "Alanyaspor’un hep yanında olacağız"
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, "Alanyaspor bizim ortak paydamız. Yerel yöneticiler olarak bizler de Alanyaspor’un hep yanında olacağız. Büyükşehir Belediyemizden daha çok destek bekliyoruz" diye konuştu.

Tanrıseven: "Hakkımızla Süper Lig’e çıktık"
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven de, "Alanya çok güzel bir törene daha ev sahipliği yapıyor. Alanya’nın marka değerlerinden biride Alanyaspor’dur. Geçen sene bütün kent kenetlenerek Süper Lig’e çıktık. Hak ettiğimiz Süper Lig’e söke söke çıktığımızı söyleyebilirim. Şampiyonluk coşkusu benim en güzel günümdü. Bundan sonra da Alanyaspor çok güzel günler geçireceğini ümit ediyorum. Büyükşehir Belediyesi Alanyaspor’a çok güzel tesisler kazandıracağını da inanıyorum. Bu takım herkesin ortak paydası olmalı. Hakkımızla bir yere geldik. İnanıyorum ki; Süper Lig’de bu takım kalıcı olacaktır" dedi.

Türel: "Alanyaspor tesisinin temelini atacağız"
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise, "Antalya ve Alanyaspor’a sevdam çok büyük. 2 güzide takımımızı birbirinden ayırt etmiyoruz. Şampiyonluk turunda duyduğum mutluluk anlatılmazdı. Bu başarı sürekli olmalı. Bunun içinde tesisleşmeliyiz. Antalyaspor’un tesisinin hikayesi 10 yıla dayanıyor. Alanyaspor’un tesisinin başlaması ise eli kulağında. Bu kadar hızlı işlerin yürümesi Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde. Rusya’da Cumhurbaşkanımız ile Rusya Devlet Başkanının toplantısına katıldık. İçeride dünya zirvesi yapılırken, dışarıda ise Dışişleri Bakanımız, Tarım Bakanımız ve ben Alanya zirvesini gerçekleştirdik. 2017 yılı içerisinde Alanyaspor tesisinin temelini atacağız" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan dua ile teslim töreni gerçekleşti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.