Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar:

Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmasında sahasında Sancaktepe Belediyespor’a 1-0 yenilerek kupaya veda eden Spor Toto Süper Lig takımı Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmasında sahasında Sancaktepe Belediyespor’a 1-0 yenilerek kupaya veda eden Spor Toto Süper Lig takımı Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ziraat Türkiye Kupası maçlarının sürprizlerle dolu olduğunu söyledi. Sürprizlerle karşılaşmak istemediklerini ama gerçekten kazanabilme adına çok şey yapmaları gerektiğini hatırlatan Kalpar, ancak bunu zaman zaman yapabildiklerini kaydetti. Kalpar ; " İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendirseydik bu noktada olmazdık. Ne olursa olsun bizim gibi takımlar bu maçaları kazanmalı, kazandıkça kazanmanın özellikleri daha çok ortaya çıkıyor. Kazanmanın değerli olduğunu söylemek istiyorum, malesef başaramadık penaltı da kaçırdık. oyuncularımı teke tek değerlendirdiğimde hepsi değerli oyuncular. Çok şey yapmak istedik ama yapamadık. Çok üzüldüm ama sadece bugün için çok üzüldüm. Bu tür maçlar futbolcuyu yukarıya doğru taşır. Neden niçin kaybedelim,kazanmak için performansımızın en iyisini yansıtmamız gerekiyordu. " dedi. Bu mağlubiyeti düşünmeden ligdeki maçlarına motive olacaklarını söyleyen Kalpar, belki de bunun kendilerine bir ders olacağını ve bundan sonraki maçlarda daha layıkıyla işler yapacaklarını düşündüğünü sözlerine ekledi.
Sancaktepe Yardımcı Antrenörü Kalafat:" İstediğimizi sahaya yansıttık"
Sancaktepe Belediyespor Yardımcı Antrenörü Yakup Kalafat ise güzel bir maç olduğunu ve futbolcularının istediklerini sahaya yansıttığını söyledi.Ligde de iyi sonuçlar aldıklarını, Türkiye kupasında böyle bir takımı elemiş olmalarının kendilerini motive edeceğini belirten Kalafat ; " Ziraat Türkiye kupası bir vitrin, Bir imaj oluşturuyorsunuz. Süper lig takımını eliyorsunuz bunu başardık. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bizim için lig kadar kupa da önemli." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.