Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aykut Kocaman: “Turu İlk Maçta Kaybettik”

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, turu ilk maçta kaybettiklerini belirterek, “İki maça bakarsak Fenerbahçe’den daha fazla pozisyon bulduk ama gol atma becerisi olan taraf turu sahiplendi” dedi.Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 22:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, turu ilk maçta kaybettiklerini belirterek, “İki maça bakarsak Fenerbahçe’den daha fazla pozisyon bulduk ama gol atma becerisi olan taraf turu sahiplendi” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Torku Konyaspor, Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup oldu ve elendi. Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman açıklamalarda bulundu. Turun ilk maçta çözüldüğünü söyleyen Kocaman, “Bugünkü arayışımız kuvvetli bir takım karşısında kendi oyunumuzun kontrol yeteneğimizi öne çıkartmak, bu arada golü atarak maça tutunmaktı. İki maça bakarsak Fenerbahçe’den daha fazla pozisyon bulduk ama gol atma becerisi olan taraf turu sahiplendi” şeklinde konuştu.
“LİGİN SON DAKİKASINA KADAR AYNI CİDDİYETLE OYNAYACAĞIZ”
Son hafta oynayacakları Beşiktaş maçının sorulması üzerine Kocaman, "Motivasyon endişe olabilir ama bununla beraber belki bu pozisyondaki bütün takımlar içinde en az motive kaybına uğrayacak oyuncu grubu bizde. Turu kaybettiğimiz belliydi ama bu maçın da sonuna kadar aynı ciddiyetle oynadık. Ligin son dakikasına kadar aynı ciddiyetle oynayacağız” ifadelerini kullandı.
“TECRÜBEM UMARIM BUNA YETER”
Spor Toto Süper Lig’de üçüncü olmamaları için kendilerinin bütün maçları kaybedip, rakiplerinin de hepsini kazanmaları gerektiğini söyleyen Kocaman, “Bu az bir ihtimal. Gruplara direkt giderek, ön eleme maçları oynamadan ve ligi de kaybetmeden bunu elde etme şansı bulduk. Bu bizim takım için çok değerli. Umarım benim farkında olduğum şeyin kulüp olarak hepimizi farkındayızdır. Bütçeleri artık artırmaktan ziyade bütçeleri doğru kullanmak daha mantıklı. Bir anda pek çok oyuncuyu bünyeye katıp var olan değerleri değiştirmek pek sağlıklı, mantıklı değil. Eğer olursak, var olan takıma küçük bir iki dokunuşla aynı oyun sertliğini sürdürüp, bireysellikten uzak kolektif olarak gitmeye çalışacağız. Yavaş yavaş gitmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Tersi davranışlar büyük hüsranlarla karşılaştı. Oyuncu alışı umutları artırıyor ve bunlar karşılanamayınca çöküntüye gidiliyor. Anadolu olarak bunu iyi analiz etmeliyiz. Tecrübem umarım buna yeter" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.