Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aykut Kocaman resmen Konyaspor'da

Torku Konyaspor'un yeni teknik patronu Aykut Kocaman, resmi sözleşmeyi düzenlenen törenle imzaladı.Yeşil beyazlılarda Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman, kendisini 1,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2014 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2014 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aykut Kocaman resmen Konyaspor'da
Torku Konyaspor'un yeni teknik patronu Aykut Kocaman, resmi sözleşmeyi düzenlenen törenle imzaladı.Yeşil beyazlılarda Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Aykut Kocaman, kendisini 1,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan resmi sözleşmeye imza attı.

Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konya Büyükşehir Torku Arena'da düzenlenen imza töreninde, sezona iyi başlayamadıklarını belirterek, çıtayı yükseltmek ve takımın daha iyi yerlere gelebilmesi için yapılanma içinde olduklarını söyledi.

Futbolun içerisinde olan bir değişiklik gerçekleştirdiklerini ifade eden Şan, "Sağolsun Aykut Kocaman teklifimizi kabul etti. Bugünden itibaren Konya'da ikinci dönemi başlamış oldu. Hocamızla daha önce çalıştığımızda Torku Konyaspor'un en başarılı dönemini beraber yaşamıştık. İnşallah o başarılı sezonu geçeriz. Önümüzdeki sezon daha üst sıralara oynayacak bir ekip oluşturmak üzere gelen Kocaman'a hoş geldin diyorum." diye konuştu.

"YAŞADIĞIMIZ BAŞARININ ÜSTÜNE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Teknik direktör Aykut Kocaman da Torku Konyaspor'a geldiği için heyecanlı olduğunu ifade etti. Torku Konyaspor'un kendisini seçerek onurlandırdığını vurgulayan Kocaman, Konya ekibinde 2005-2006 sezonunda görev yaptığını hatırlattı. Daha önce yaşadıkları başarının üzerine çıkmak istediklerini dile getiren Kocaman, "Bu şartlara sahibiz, bunu gerçekleştirmek için uğraşacağız." dedi.

Konya'ya yakışan güzel bir stat yapıldığına işaret eden Kocaman, "Bu güzel stada yakışan şekilde bir takım ortaya çıkarmak en büyük hedefimiz. Şunu net söyleyebilirim. Bütün benliğimizle 'kulübü ve takımı nasıl daha iyi organize edebiliriz, nasıl daha yukarı çıkarabiliriz' bunun için çalışacağız. Ekibimle bunun sözünü verebilmek, bunun gayretini gösterebilmek istiyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından kendisini 1,5 yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayan Kocaman, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İmza törenine, kulüp başkan Yardımcısı Güven Öten, basın sözcüsü Ahmet Baydar, Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.