Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydınlar, Ali Koç'tan özür dilemesini istedi

Fenerbahçe'de Seçimli Olağaüstü Genel Kurul'a sayılı saatler kala tartışmalar artarken eski yöneticilerden Ali Koç'un Futbol Federasyonu eski başkanı ve Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'a ağır suçlamalarda bulundu.Ali Koç'un...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fenerbahçe'de Seçimli Olağaüstü Genel Kurul'a sayılı saatler kala tartışmalar artarken eski yöneticilerden Ali Koç'un Futbol Federasyonu eski başkanı ve Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'a ağır suçlamalarda bulundu.

Ali Koç'un yapmış olduğu ve yaklaşık 2,5 saat süren toplantısı devam ederken, Mehmet Ali Aydınlar da yaptığı yazılı açıklamada Ali Koç'un kendisinden özür dilemesi gerektiğini ifade etti. Mehmet Ali Aydınlar, imzası ve 'Kamuoyunun Dikkatine,' başlığıyla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sayın Ali Koç bugün yaptığı basın toplantısında şahsımın “Fenerbahçe Başkanı olduğum takdirde şike yapmayacağım” şeklinde bir açıklama yaptığım iddiasında bulunmuştur. Hiçbir kimseye, hiçbir ortamda böyle bir açıklama yapmış olmam söz konusu bile değildir. Fenerbahçe camiasının her ferdinin uyması gereken temel bir etik ilkeyi seçim vaadi olarak dile getirmem mümkün değildir.

Temelsiz bu iddiayı dile getiren Sayın Ali Koç’tan bu açıklamasını düzeltmesini ve özür dilemesini bekliyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.