Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın: "Trabzonspor’a hizmet etmek için buradayım"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Akhisar Belediyespor karşısında Trabzonspor kimliğini sahaya yansıtma arzusunu gördüklerini belirterek, Galatasaray’a karşı da aynı mücadeleyi ortaya koyan ve pes etmeyen bir takım beklediğini...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 09:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Akhisar Belediyespor karşısında Trabzonspor kimliğini sahaya yansıtma arzusunu gördüklerini belirterek, Galatasaray’a karşı da aynı mücadeleyi ortaya koyan ve pes etmeyen bir takım beklediğini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de, sahasında konuk ettiği Akhisar Belediyespor karşısında birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen, fırsatları değerlendiremeyip rakibiyle puanları paylaşmak zorunda kalan Trabzonspor’da, ortaya koyulan mücadele ve kazanma isteği Galatasaray maçı öncesi bordo-mavilileri umutlandırdı.
“Semeresini göreceğiz”
Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, şansız bir hafta yaşadıklarını belirterek, “Takımın 28 tane şut çektiği bir maçı hatırlamıyorum. Takımın sahadaki mücadelesi çok iyiydi. 10 kişi kaldığımız sürede bile oyuncularımız saldırdı. Ama top çizgiyi geçmedi. Şansız bir hafta yaşadık. Oyuncularımız, teknik heyetimiz ve yönetim sabah-akşam çalışıyoruz. İnşallah semeresini göreceğiz ”dedi.
“Trabzonspor kimliğini sahaya yansıtma arzusunu gördük”
22 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynayacakları maçın zorlu geçeceğini vurgulayan Aydın, ”Akhisar Belediyespor maçında ortaya koyulan mücadele arzusu ve kazanma isteği Galatasaray maçı öncesi umut verdi. Trabzonspor kimliğini sahaya yansıtma arzusunu gördük. Galatasaray karşısında da aynı mücadeleyi gösteren ve pes etmeyen bir takım bekliyorum. İlk devrenin sonuna kadar böyle gidip gelmeler olacaktır. İnşallah ilk devrenin sonunda hoca ile gerekli gördüğümüz yerlere yapacağımız transferlerle ikinci yarıya daha iyi gireceğiz” diye konuştu.
“Taraftara en çok değer veren benim”
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, bir taraftar yaşadığı diyalogla ilgili olarak ise şunları söyledi:
“Maç içerisinde maç boyunca takıma ve bazı oyunculara hakaret etti. Maç sonunda da benimle tartışmaya başlayınca biraz gerginlik oldu ama sonra konuştuk ve tatlıya bağladık. Benim Trabzonspor taraftarıyla bir sorunum olamaz. Benim herhangi bir bireye ettiğim bir laf Trabzonspor taraftarına edilmiş bir laf değil. Trabzonspor’un oyuncusuna ve bana hakaret eden bir taraftar olduğu zaman benim ona söylediğim bir lafı niye taraftar üstüne alıyor ki, bu kadar ucuz değil bazı şeyler. Taraftara benden çok değer verip, benden çok zaman harcayan var mı? Her gün onların sorularını yanıt vermeye çalışıyorum. Elimden geldiğince onları bilgilendiriyorum. Ama saygısızlık olunca da bir yere kadar ” ifadelerini kullandı.
“Trabzonspor’a hizmet etmek için buradayım”
Yönetimin, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ve oyuncuların başarılı olmak için ellerinden geleni yaptığını belirten Aydın, “Bir travma dönemi geçiriyoruz. Bu dönemi iyi atlatmamız gerekiyor. Herkes iyi niyetle çalışıyor. Takımı düzlüğe çıkarmak için büyük bir çaba harcıyoruz. Kart viziteme Trabzonspor yöneticisi yazsın diye Trabzonspor’a yönetici olan biri değilim. Tamamen bu takıma hizmet etmek için ve tamamen yardımcı olmak için buradayım. Bu anlaşılırsa belki daha farklı bakarlar ”şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.