Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aybaba: “Türkiye’de Oyuna Müdahale Eden En İyi Teknik Direktörüm”

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye’de oyuna müdahale edebilen en iyi teknik direktör olduğunu söyledi.Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Aybaba’ya bir basın mensubu tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Türkiye’de oyuna müdahale edebilen en iyi teknik direktör olduğunu söyledi.
Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Teknik Direktör Aybaba’ya bir basın mensubu tarafından son iki haftada oyuncu değişikliklerinde hatalı kararlar verdiğine yönelik yapılan eleştirileri nasıl değerlendirdiği soruldu. Bunun üzerine konuşan Aybaba, basın mensubundan hangi oyuncunun hatalı değiştirildiğini sordu.
Ardından konuşmasını sürdüren Samet Aybaba, “Bu işin içinde 45 yıldır varım. Futbolcu ne zaman değişir, ne zaman değişmez ben bilirim. Benden başka kimse bilemez. Sadece tartışır. Bir takımın başındaki teknik direktör, hafta başından itibaren her gün yemekte bile birlikte olduğu oyuncuların ne yapacağını, ne yapmayacağını, kimin oyuna gireceğini, kimin oyuna girmeyeceğini bilmiyorsa zaten teknik direktörlük yapamaz. Biz de bu işi bildiğimiz için bu kadar yıldır bu ülkede teknik direktörlük yapıyoruz. Bu konuları fazla abartmaya gerek yok” dedi.
Türkiye’de oyuna müdahale eden en iyi teknik direktör olduğunu söyleyen Aybaba, devamında şöyle konuştu:
“Arkadaşlar futbolu çok iyi bilirim. Bazı eksikliklerim vardır ama futbolu iyi bilirim. Size yansıtmadığımız saha için bir sürü şeyler oluyor. Siz bilmediğiniz için tartışıyorsunuz. Doğaldır. Ama oyuncu değişikliklerinde yanlış yapma yüzdemiz çok düşük.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.