Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aybaba: "Beraberlik Hakkımızı Antep’te Kullanmış Olduk"

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba, Oyuna istediğimiz şekilde kontrol etmek istedik ama bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.Maçın...

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 1-1 berabere kalan Eskişehirspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba, Oyuna istediğimiz şekilde kontrol etmek istedik ama bunu başaramadıkları için üzgün olduklarını dile getirdi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aybaba, "Geçen hafta oynanan Trabzonspor maçında oyunu istediğimiz şekilde kontrol ederek başlamıştık. Erken gol yedik ölü toptan o bizim dengemizi biraz sarstı. Hatalar yaptık. Daha sonra biz kontrolü elimize geçirdik. Özellikle ikinci yarı penaltıdan sonra birebir ataklar yakaladık ama bunları son final paslarını değerlendiremedik. Oyuncularımı ve taraftarlarımı kutluyorum. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bir puan hakkımız ve berabelik hakkımız var diye düşünüyoruz. Plan yapıyoruz arkadaşlarla maç sonrası yine planlar yapacağız. Beraberlik hakkımız Antep’te kullanmış olduk. Bundan sonraki maçlarımızı kazanarak ligde kalmak istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.