Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aybaba: "10 Kişi Kalmak Kolay Değil"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bu takıma karşı 10 kişi kalmak kolay değil. Çok iyi savunuyorlar. Çok iyi duruyorlar" dedi.Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Eskişehirspor, evinde Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.Maçın...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Bu takıma karşı 10 kişi kalmak kolay değil. Çok iyi savunuyorlar. Çok iyi duruyorlar" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Eskişehirspor, evinde Torku Konyaspor’a 2-1 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, maç öncesinde bir takım şeyler planladıklarını ifade etti.
Aybaba, “Rakibin konumu, fikstürdeki yeri, oynadığı futbol, üst üste kazandığı maçlar... Daha kontrollü bir sistemle başlayalım, daha sonra oyunun ilerleyen saatlerinde bir şeyler yapalım diye ama kırmızı karta kadar ortadaki oyun birden bizim aleyhimize döndü. Bu takıma karşı 10 kişi kalmak kolay değil. Çok iyi savunuyorlar. Çok iyi duruyorlar ama benim hep söylediğim bir şey var; ’Futbol takımları iyi oynar, kötü oynar. Teknik direktör o gün formdadır, değildir. Kulübedekiler öyledir. Taraftar isteklidir, değildir.’ Bu tür şeyler bizi çok etkiler. Biz maç kaybettik arkadaşlar. Hedefimizle ilgili biliyorsunuz büyük beklentimiz var. Birbirimizi kırmadan, birbirimizi yormadan, birbirimizin enerjisini tüketmeden önümüzdeki maçlara konsantre olmamız lazım. Eğer olursak bu işi başarırız diye düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.