Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avukat Spor Oyunları törenle başladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başlama vuruşunu Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takım kaptanı Osman Çakmak ve Barış Telli’nin yaptığı Avukat Spor Oyunları’nın açılışına katıldı.Türkiye Barolar Birliği’nin...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avukat Spor Oyunları törenle başladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başlama vuruşunu Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takım kaptanı Osman Çakmak ve Barış Telli’nin yaptığı Avukat Spor Oyunları’nın açılışına katıldı.

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) Antalya Barosu’nun ev sahipliğinde düzenlendiği Avukat Spor Oyunları Atatürk Kupası başladı. Kundu’da bulunan Topkapı ve Kremlin otellerinde düzenlenen ve 29 Ekim’e kadar devam edecek mücadelelerde futbol, voleybol, basketbol branşlarında 70 takım; tenis, yüzme, satranç branşlarında 30 sporcu katılıyor.

Toplam bin 200 sporcunun mücadele edeceği Atatürk Kupası’nda karşılaşmalar Avrupa şampiyonu Ampute Futbol Milli Takım kaptanı Osman Çakmak ve Barış Telli’nin yaptığı başlama vuruşuyla başladı. Başkan Uysal da meslektaşlarını açılışta yalnız bırakmazken, Avukat Spor Oyunları’nda mücadele edecek tüm sporculara başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.