Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa’nın Yeni Gözdesi Edın Vısca

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca’nin gösterdiği performans Avrupa’nın ilgisini çekti.Avrupa’nın yeni gözdesi Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir futbolcusu Edin Visca oldu....

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa’nın Yeni Gözdesi Edın Vısca
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca’nin gösterdiği performans Avrupa’nın ilgisini çekti.
Avrupa’nın yeni gözdesi Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir futbolcusu Edin Visca oldu. Gösterdiği performans ile bir çok takımın ilgilisini üzerine çeken Bosnalı futbolcuyu Scout ekiplerinin sürekli olarak takip ediyor. 2011 yılında Zeljeznicar’dan transfer edilen Edin Visca bir çok takımın ilgisini çekti. 2011-2012 sezonu ara transfer döneminde Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger’in dikkatini çekmiş ve İngiliz temsilcisi scout ekibini İstanbul’a göndermişti. Sezon başında başarılı bir grafik çizen genç futbolcu oynadığı oyun ve performansı ile çok takımın dikkatini çekti. Başakşehir’in kendi evinde oynadığı bir çok karşılaşmada Almanya, İspanya ve İngiltere’den bir çok takım Edin Visca için scout ekiplerini İstanbul’a yolladı. Son olarak ise Medipol Başakşehir takımın kendi evinde oynadığı Fenerbahçe maçında futbol devleri scout ekiplerini Bosnalı futbolcu için İstanbul’a yolladığı öğrenildi. Edin Visca’nın 2018 yılına kadar Medipol Başakşehir’de sözleşmesi devam ediyor.
EDIN VISCA, ÜÇ BÜYÜKLERİ BOŞ GEÇMEDİ
Bu sezon takımın bütün Süper Lig maçlarında 90 dakika forma giyen Bosnalı futbolcu, Bursaspor (2), Torku Konyaspor (2), Galatasaray (2), Fenerbahçe (2), Osmanlıspor (2), Akhisar Belediyespor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor takımlarına gol attı. Özellikle bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıkan Fenerbahçe ve Beşiktaş’a gol atan Bosnalı futbolcu, Süper Lig’de mücadele eden 11 takıma gol atmayı başardı.
EDIN VISCA’NIN PERFORMANSI GÖZ KAMAŞTIRICI
Bu sezonun başında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Edin Visca, 32. hafta geride kalırken, bütün maçlarda 90 dakika sahada kaldı. Sahada kaldığı 2 bin 877 dakikada 16 gol atan Bosnalı futbolcu, 5 asist yaptı. Ziraat Türkiye Kupasında 5 maçta 5 asist yaptı. Bu sezon ilk defa Avrupa kupalarında mücadele ede Medipol Başakşehir, Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar’a 3. turda elenerek veda etmişti. Bu iki maçta da Edin Visca 90 dakika forma giymişti.
Medipol Başakşehir futbolcusu Edin Visca, 2014-2015 sezonun’da Süper Lig’de 34 maçta 3 bin 11 dakika sahada kaldı. Visca, Süper Lig’de 34 maça 8 gol atarken, 4 asist yaptı. Başarılı futbolcu, Türkiye Ziraat Türkiye Kupası’nda da 1 maç oynadı.
2013-2014 sezonunda ise Süper Lig’de 34 maçta 3 bin 6 dakika sahada kalırken, 10 gol, 10 asist yaptı. 2012-2013 sezonunda ise 28 maçta 3 gol atarken, 6 asist yaptı. Medipol Başakşehir’e ilk geldiği sene ise 2011-2012 sezonunda 33 maçta 5 gol atarken, 9 asist yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.