Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupalı Hakemler Kocaeli’de Sınavdan Geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karate Federasyonu işbirliği ile Kocaeli’de devam eden Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası öncesinde, 147 hakem sınavdan geçti.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karate Federasyonu işbirliği ile Kocaeli’de devam eden Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası öncesinde, 147 hakem sınavdan geçti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda başlayacak olan Avrupa Bölgeler Karate şampiyonası öncesi, Avrupalı hakemler sınavdan geçti. Avrupa Hakem Sınavı’nda, Avrupa Bölgeler Şampiyonası’nda görev alan 16 Türk hakemin de aralarında bulunduğu yerli ve yabancı 147 hakem üç gün boyunca Kata ve Kumite’de farklı aşamalarda sınava tabi tutuldu.
Kumite B - A Orta Hakem, Judge B - A Yardımcı Hakem ve Kata B - A Orta Hakem sınavlarında yazılı sınava giren hakemler, Kata için 50, Kumite için 70 soruyu cevaplandırdı. Yazılı sınavın ardından çalışma aşamasına geçen hakemler, 4-5 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Bölgeler Şampiyonası sırasında da sınavın son aşaması olan pratik bölümünde değerlendirmeye girecekler.
Şampiyonanın son günü açıklanacak olan sınav sonuçları sonrası Avrupa’da görev alacak hakemlerle, Ulusal düzeyden B kategorisine ve B kategorisinden A kategorisine terfi eden hakemler belirlenmiş olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.