Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa'da 10 maçtır yenilmeyen Trabzonspor, Varşova'yı da gözüne kestirdi

Bu sezon Avrupa’da fırtına gibi esen ve oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’ndaki üçüncü maçında yarın Polonya temsilcisi Legia Varşova ile karşılaşacak. Grupta 4 puan ve averajla liderlik koltuğunda...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu sezon Avrupa’da fırtına gibi esen ve oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’ndaki üçüncü maçında yarın Polonya temsilcisi Legia Varşova ile karşılaşacak.

Grupta 4 puan ve averajla liderlik koltuğunda oturan bordo-mavililer, taraftarı önünde oynayacağı müsabakayı kazanarak hem yenilmezlik serisini sürdürmek hem de gruptan çıkma adına önemli bir eşiği daha geçmek istiyor.

Süper Lig’de oynadığı son 2 maçta 4 puan kaybeden Trabzonspor, son 10 maçtır yenilgi yüzü görmediği Avrupa arenasında önemli bir sınava çıkıyor. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi J Grubu’ndaki üçüncü maçında yarın sahasında Polonya temsilcisi Legia Varşova’yı ağırlayacak.

23 Şubat 2012'de Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında deplasmanda uğradığı 4-1’lik mağlubiyetin ardından 606 gündür Avrupa’da yenilgi yüzü görmeyen Karadeniz fırtınası, o tarihten sonra oynadığı 10 maçta sahadan 6 galibiyet, 4 beraberlikle ayrıldı. Avrupa'da bileği bükülmeyen bordo-mavililer, zorlu kulvarda bu sezon oynadığı 8 maçta da 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

J Grubu’nda oynadığı ilk 2 maçta bir galibiyet ve bir beraberlikle 4 puan toplayan Trabzonspor, 4 puanla İtalya temsilcisi Lazio’nun önünde averajla lider konumunda bulunuyor. Üçüncü maçında yarın sahasında grubun puansız tek takımı Legia Varşova ile evinde karşılaşacak olan bordo-mavililer, tüm planlarını mutlak galibiyet üzerine yapıyor.

Varşova maçını kazanarak önemli bir eşeği kayıpsız geçmek isteyen Karadeniz kaplanları, ardından yine sahasında oynayacağı Apollon Limassol maçını da kazanarak gruptan çıkmayı büyük oranda garantilemenin hesaplarını yapıyor.

CEZALI VE SAKAT OYUNCU YOK

Trabzonspor’da bu önemli müsabaka öncesi sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Sakatlığı nedeniyle ligdeki Fenerbahçe ve Sivasspor maçında forma giyemeyen Gustavo Colman’ın oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Bordo-mavili takımın teknik kurmayları tecrübeli futbolcuyu bu maça yetiştirmek için yoğun bir çaba sarfediyor. Colman’ın durumunun bugün yapılacak son antrenmanın ardından durumunun netleşmesi beklenirken, büyük ihtimalle kadroda yer alacağı belertiliyor. Colman’ın ilk 11’de oynayamaması halinde Olcan Adın’ın orta sahada görevlendirilmesi, oynaması halinde de Olcan’ın savunmanın soluna kaydırılması bekleniyor.

Trabzonspor ile Legia Varşova arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak müsabakanın başlama saati 20.00. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek. Bezborodov'un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Viacheslav Semenov yapacak. Maksim Gavrilin'in dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Aleksei Eskov ve Sergey Ivanov olacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut Demir (Bamba), Olcan, Yusuf, Zokora, Colman, Malouda, Adrian ve Henrique.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.