Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Ligi'nde Dinamo Moskova liderliği garantiledi, Krasnodar veda etti

UEFA Avrupa Ligi grup elemelerinde Dinamo Moskova, Panathinaikos'u yenerek liderliği garantilerken, Krasnodar, Lille ile berabere kalarak turnuvaya veda etti.E Grubu'nda Panathinaikos'u ağırlayan Moskova temsilcisi karşılaşmayı 2-1 kazandı. Grubunda...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 00:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 00:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
UEFA Avrupa Ligi grup elemelerinde Dinamo Moskova, Panathinaikos'u yenerek liderliği garantilerken, Krasnodar, Lille ile berabere kalarak turnuvaya veda etti.

E Grubu'nda Panathinaikos'u ağırlayan Moskova temsilcisi karşılaşmayı 2-1 kazandı. Grubunda beşte beş yapan Dinamo Moskova, liderlikle bir üst tura yükseldi. Maçın 14. dakikasında Marcus Berg'in golü ile geriye düşen Dinamo 55. dakikada Konstantinos Triantafyllopoulos'un kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 61. dakikasında Aleksey İonov attığı golle Dinamo Moskova'yı öne geçirdi.

Gruptaki son karşılaşmasını Dinamo Moskova 11 Aralık'ta PSV Eindhoven ile deplasmanda yapacak. Panathinaikos ise Estoril'i ağırlayacak.

KRASNODAR VEDA ETTİ

Avrupa Ligi'ndeki Rusya'nın diğer bir temsilcisi Krasnodar, şansının devam etmesi için mutlak galibiyete ihtiyacı vardı. Ancak kendi sahasında Lille ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Krasnodar 35. dakikada Ari ile öne geçse de 79. dakikada Nolan Roux'un golüne engel olamadı.

H Grubu'nda 11 puan toplayan Everyon ilk sırada yer alırken 7 paunla Wolfsburg ikinci, 4 puanla Lille üçüncü ve 3 puanla Krasnodar son sırada.

Krasnodar 11 Aralık'ta Everton ile deplasmanda prestij maçına çıkacak.Lille ise Wolfsburg ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.