Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa kulüpleri Azerbaycanlı genç futbolcu için kapıştı

Alman medyası, Avrupa'da birçok kulübün transfer etmek istediği İsveç'in Malmö takımında oynayan Azerbaycanlı Jiloan Mohamed Hamad'in (23), Bundesliga kulüblerinden 1899 Hoffenheim'in formasını giymeye yakın olduğunu yazdı.İsveç Süper...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alman medyası, Avrupa'da birçok kulübün transfer etmek istediği İsveç'in Malmö takımında oynayan Azerbaycanlı Jiloan Mohamed Hamad'in (23), Bundesliga kulüblerinden 1899 Hoffenheim'in formasını giymeye yakın olduğunu yazdı.

İsveç Süper Ligi Allsvenskan takımlarından Malmö'nün kaptanı olan Jiloan Mohamed Hamad'in, 2 ay sonra takımı ile kontratı bitiyor. Almanya'nın spor gazetesi Kicker, bonservisi elinde olan genç yetenek Hamad'ı kadrosuna katmak isteyen 1899 Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach ve İngiltere Premier Lig ekibi Fulham takımlarının kıyasıya çekiştiğini kaydetti. En ciddi teklifi 1899 Hoffenheim'in yaptığını belirten gazete Azerbaycanlı oyuncunun ara transferden sonra Bundesliga'da top koşturacağını iddia etti.

"Türkiye ve Rusya takımlarından birine de gidebilirdim." diyen orta saha oyuncusu; tercihinin Almanya, İngiltere, Fransa ve İspanya gibi üst düzey liglerde mücadele eden takımlarından birinde oynamak olduğunu söyledi.

Bu sene İsveç Allsvenskan Ligi'nde 25 kez forma giyen Hamad, attığı 8 gol ve yaptığı 5 asist ile dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.