Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası Başlıyor

Avrupa Karate Federasyonu’nun bölgeler bazındaki en önemli turnuvası olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası yarın başlıyor. İki gün sürecek organizasyonda sekiz dalda kupa sahiplerini bulacak.4-5 Haziran tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Karate Federasyonu’nun bölgeler bazındaki en önemli turnuvası olan Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası yarın başlıyor. İki gün sürecek organizasyonda sekiz dalda kupa sahiplerini bulacak.
4-5 Haziran tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilecek olan Avrupa Kulüpler Karate Şampiyonası için tüm hazırlıklar tamamlandı. Avrupa’nın en iyi kulüplerinin yarışacağı şampiyonada 13 ülke zirveye çıkabilmek için mücadele edecek. 66 kulübün katılması beklenen organizasyonda 33 kulüp ülkemizi temsil edecek.
Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyona ümit-genç ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek. İki gün sürecek olan organizasyonda toplam sekiz dalda kupa sahiplerini bulacak. 300’ün üzerinde sporcunun katılması beklenen şampiyonada Türkiye adına 59 bayan, 80 erkek sporcu ter dökecek.
FRANSA’DA DÖRT KUPA
Geçtiğimiz yıl Fransa’nın başkenti Paris’te 13.’sü düzenlenen organizasyonda 15 kulübümüz ülkemizi temsil ederken, bir şampiyonluk, üç de ikincilik kupası kazanmayı başardılar. Türkiye, 23 ülkenin mücadele ettiği turnuvayı genel klasmanda üçüncü olarak tamamladı.
ESAT DELİHASAN: "KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ"
Avrupa’nın en iyi kulüplerinin Kocaeli’ye geleceğini belirten Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, "2011 ve 2014 yıllarında düzenlediğimiz Avrupa Bölgeler Karate Şampiyonası’nı bir kez daha ülkemize getirmiş olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Karate Federasyonu tarafından organize edilecek olan şampiyonada Avrupa’nın en iyileri tatamiye çıkacak. Bu anlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Şampiyonaya katılan tüm kulüplerimize ve sporcularımıza da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.