Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avni Aker’in zemini şaşırttı

UEFA’dan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugüne kadar geçer not alan ve sayılı stadyum zeminleri arasında gösterilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini Osmanlıspor müsabakasında futbol kamuoyunu şaşırttı.Önümüzdeki günlerde yapımı...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avni Aker’in zemini şaşırttı
UEFA’dan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) bugüne kadar geçer not alan ve sayılı stadyum zeminleri arasında gösterilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini Osmanlıspor müsabakasında futbol kamuoyunu şaşırttı.
Önümüzdeki günlerde yapımı devam eden Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’ne taşınmaya hazırlanan Trabzonspor’da, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemini futbol kamuoyunu şaşırttı, şimdiye kadar UEFA’dan ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) geçer not olarak sayılı stadyumlar arasında gösterilen Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun zemininin son hali içler acısı oldu.
Milli ara sonrası Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında oynanan Trabzonspor - Osmanlıspor müsabakasında futbolcular zaman zaman zemin kurbanı olurken, sakatlık riski de yaşadılar. Topu kontrol etmekte güçlük çeken bordo-mavili futbolcular zeminin şanssızlığını yaşayan taraf oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.