Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcı: "Volkan İkinci Yarı Ayakta Kalmamızı Sağladı"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İlk yarı Volkan devrede değildi ama ikinci yarı bizim sahada ayakta kalmamızı sağladı. İki senedir dördüncülükteyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum rakibe de başarılar diliyorum”...

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2016 22:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2016 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İlk yarı Volkan devrede değildi ama ikinci yarı bizim sahada ayakta kalmamızı sağladı. İki senedir dördüncülükteyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum rakibe de başarılar diliyorum” dedi.
Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında evinde şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etti. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bugün kenar oyuncuları üzerinde yaptıkları planların önemli olduğunu belirterek, “İki taraf adına da kenar oyuncuları oyunu belirliyor. Bizim için de kenar oyuncularımız üzerinde planlar önemliydi. Bu ligin düşen topu en fazla alan takımıyız ikinci de Fenerbahçe. Bugün oyunun başında baskıyla başladık. Oyunun başında golü bulabilirdik. İlk yarı Volkan devrede değildi ama ikinci yarı bizim sahada ayakta kalmamızı sağladı. Bütün takım bütünlüğünde oyun prensiplerini yerine getirmeye çalıştı oyuncularım. İki senedir dördüncülükteyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum rakibe de başarılar diliyorum” dedi.
“AVRUPA’DA GRUPLARA KALMAK BİZİM İÇİN ULAŞILABİLİR HEDEF OLUR”
Avcı, adım adım değiştiklerini vurgulayarak, Avrupa için ise, “Geçen sene ilk defa Avrupa kupalarına adım attık ve bu sene de gruplara kalırsak bizim için ulaşılabilir bir hedef olur” diye konuştu.
“1 SENENİN KARŞILIĞINI ALDIK”
Türkiye’de önemli maçlar öncesi gerçekleşen spekülasyonlar hakkında da açıklamada bulunan Avcı, “Bunları konuştuğumuz sürede spor kültürü ve spor ahlakımızı geliştiremeyeceğiz. Sporcu ruhu budur; kimle oynarsan oyna kazanmak istersin. Biz bugün kazandık, 1 senenin karşılığını aldık. Bunların konuşulması sağlıklı değil, gelişimimizi engelliyor bu konular” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.