Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcı: "Bütün takımlar tarafından saygı görüyoruz"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "En fazla gol atan ve en az gol yiyen takımız. Ligin en fazla yerli oyuncu oynatan takımıyız. Bunun karşılığını alıyoruz" dedi.Grand Hyatt Otel’de yapılan 12 Ekim Dünya Artrit Günü...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "En fazla gol atan ve en az gol yiyen takımız. Ligin en fazla yerli oyuncu oynatan takımıyız. Bunun karşılığını alıyoruz" dedi.
Grand Hyatt Otel’de yapılan 12 Ekim Dünya Artrit Günü etkinliğine katılan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Avcı, her zaman sosyal sorumluluk projelerine katılmaya çalıştığını belirterek, "Geçen gün eğitim ile yapılan bir projeye katıldığını bu gün ise sağlık il ilgili bir projeye katıldım. Spor çok önemlidir. Hiçbir zaman spordan vazgeçmesinler. Spor ile bu tür sağlık problemlerin üstesinden gelebilirler" diye konuştu.
Takım olarak kısa, orta ve uzun vadede planları olduğunu vurgulayan Avcı, "Takımımız herkes tarafından saygı görüyor. Oyunlarımız her geçen gün gelişiyor. 2 sendir ligi ilk 4 sırada bitirdik. Avrupa ligine bir adım attık. Bugün ligde 5 galibiyet, 1 beraberliğimiz var. En fazla gol atan ve en az gol yiyen takımız. Ligin en fazla yerli oyuncu oynatan takımıyız. Bunun karşılığını alıyoruz. Önemli olan kulübü geliştirebilmek. Önemli olan yarış halinde olabilmek. Futbol ortamının ve kaosun çok olduğu bir yerde biraz daha güzellikleri yaşatmak istiyoruz. Umarım bunu sürekli hale getirebiliriz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.