Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcı: "Avrupa’da ses getirmek adına çok önemli bir fırsat"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Shakhtar Donetsk maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Umudumuz her zaman var, zor işler keyifli oluyor. Avrupa’da ses getirmek adına çok önemli bir fırsat" dedi.UEFA Avrupa Ligi Play-Off...

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Shakhtar Donetsk maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Umudumuz her zaman var, zor işler keyifli oluyor. Avrupa’da ses getirmek adına çok önemli bir fırsat" dedi.
UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir’de Teknik Direktör Abdullah Avcı, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Shakhtar Donetsk’in 6 yıl aradan sonra ilk defa Avrupa Ligi’nde gruplara kalma mücadelesi verdiğini dile getiren başarılı teknik adam, "Önce hep Şampiyonlar Ligi, 8 lig şampiyonluğu yaşamış, son iki yıldır ikinci olmuş. Süper Kupa finalini Dinamo Kiev’e penaltılarla kaybetti. Young Boys’a da penaltılarla kaybetmiş bir takım. 10 senedir çalıştıkları hoca Lucescu vardı. Bir hocanın 10 sene çalışması takımın gelişmesini sağlıyor. Takım savunması ağırlıklı oynayan bir takım, geçen sene bir değişim oldu, Portekizli hoca takımın başına geldi, oyun olarak biraz değiştiler. Daha fazla hücum oynamaya başladılar. Avrupa Ligi’nde kupa kazanmış bir takım Shakhtar" açıklamasında bulundu.
"Bu maç bizim için fırsat"
İki senedir Avrupa Kupalarında olduklarına dikkat çeken Avcı, "Geçen seneki hedeflerimiz üzerine artı bir koymak istiyorduk, ilk turda bunu koyduk. Artık şöyle bir durum var; zor maç, kolay maç, iyi takım, kötü takım gibi durumlar yok. Bugün evrensel futbolda oyunun iki yönünü oynamak, maçı doğru planlamak ve stratejiler geliştirmek gerekiyor. Yarın bizim ve ülkemizin gelişimi, hızlı büyümeyi daha da kolaylaştırma adına, marka değeri yüksek bir rakiple mücadele oynayacağız. Rakip iyiyse, bende de karakterli, gelişime uygun bir oyuncu grubu var. Bu maç bizim için bir fırsat, bu fırsatı kullanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
"Umudumuz her zaman var, zor işler keyifli oluyor"
Her zaman inançları oldukları söyleyen Avcı, "Gelen hoca Portekiz’de kupa kazanmış, Avrupa’da çeyrek final oynamış bir hoca. Hücum zenginliği arttı, 8 Brezilyalıyı kadrosunda barındıran, çözüm noktaları bizim adımıza da olan bir takım. Umudumuz her zaman var, zor işler keyifli oluyor. Avrupa’da ses getirmek adına çok önemli bir fırsat" ifadelerini kullandı.
Avcı ayrıca, 4 hazırlık maçı oynadıklarını ve oyuncuları parça parça oynatarak sakatlanma ihtimalini azalttıklarını ekledi. Avcı, rakibin fizik olarak kendilerinden daha hazır olduğunu dile getirdi.
Epureanu: "İyi bir sonuç almak istiyoruz"
Medipol Başakşehir oyuncusu Alexandru Epureanu da yaptığı açıklamada, "Yarın oynayacağımız takım çok iyi bir takım, biz de son iki yılda gelişen bir takımız bundan dolayı yarın iyi bir maç olacak, iyi de bir sonuç almak istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.