Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcı: “Avrupa Ligi Yarışı Devam Ediyor”

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Avrupa Ligi yarışı devam ediyor" dedi.Medipol Başkaşehir, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda...

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Avrupa Ligi yarışı devam ediyor" dedi.
Medipol Başkaşehir, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Medipol Başkaşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Oyunu şöyle planladık; oynadığımız takım özellikle ikinci yarıda son derece önemli çıkış yapan, bireysel oyuncu zenginliğinin yanında takım oyununu da bunun içine katan bir takımdı. 13 maçın 9’unu kazanmıştı. Bu haftaki planımız ilk yarı itibariyle oyunu tutmak ve bununla beraber 65’ten itibaren Gençlerbirliği takımını incelediğiniz zaman özellikle Selçuk’un sağından solundan geçişleri iyi yakalamaktı. Duran toptan iki tane pozisyon verdik onun dışında oyunun akışı içerisinde pozisyon vermedik. Dışarıdan baktığımda sıkıntılı bir maç gözüktü, çok keyifli olan bir maç olarak gözükmedi. Onun dışında bazen oyunu planlarsın ama oyunun ilk yarısının ortasında iki oyuncunun sakatlanması, özellikle Emre gibi bir ayağın oyunun içerisinde olmaması bizim oyun kalitemizi biraz daha aşağı çekti ama deplasman, iyi bir takım, 1 puan. Avrupa Ligi yarışı bu anlamda devam ediyor.”
“SPOR KÜLTÜRÜNÜ DEĞİŞTİREBİLMEMİZ İÇİN BUNLARI KONUŞMAMAMIZ LAZIM”
Avcı, gelecek haftaki Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak Emre’nin oyundan bilerek çıktığı yönündeki soruya, “Baksınlar Emre’nin bu seneki kaçıncı sakatlığı, bu ilk sakatlığı değil. Niye 30. dakikada oyundan çıksın. Spor kültürünü değiştirebilmemiz için bunları konuşmamamız lazım. Bu senaryoları konuşursak bunun altından kalkamayız. Tribünden dahi oyuncu sakatlandı, ‘Vakit çalıyor’ diyorlar iki oyuncum sakatlıktan dolayı çıktı. Biz bunları konuşursak sahadaki oyunu geliştiremeyiz” cevabını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.