Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atletizm Avrupa 2.'si işitme engelli Kevser İnan’dan dünya şampiyonu olma sözü

İşitme Engelliler Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Bafralı Kevser İnan, Bafra Kaymakam Vekili ve Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’ı makamında ziyaret etti.Ziyarette Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Temsilcisi Serdar...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atletizm Avrupa 2.'si işitme engelli Kevser İnan’dan dünya şampiyonu olma sözü
İşitme Engelliler Atletizm Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Bafralı Kevser İnan, Bafra Kaymakam Vekili ve Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Temsilcisi Serdar Güler yaptığı açıklamada, "21-23 Ağustos’ta Trabzon’da Yapılan İşitme Engelliler Atletizm Avrupa Şampiyonasının Genç Yıldızlar kategorisinde 200 metre engelli koşuda Avrupa ikincisi, 200 metre engelsiz koşuda Avrupa üçüncüsü olan 17 yaşındaki Bafralı kızımız Kevser İnan bundan öncede 6 yıldır çeşitli Türkiye birincilikleri mevcut. Trabzon’da bizi başarı ile temsil eden sporcumuz Kevser, babası Yılmaz İnan, Bafra İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Şenocak ile Kaymakamımız Oğuz Alp Çağlar’ı ziyaret ettik." dedi.

Kaymakam Oğuz Alp Çağlar ise İnan’ın başarısından duyduğu memnuniyeti belirtti. Kaymakamlık ziyaretinden sonra Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önüne gelen başarılı atlet orada bulunan pankartta fotoğrafı bulunan dünya güreş şampiyonu Furkan Bayrak’ı göstererek işaret diliyle, "Bende Furkan Bayrak abim gibi dünya şampiyonu olup bayrağımızı göndere çektirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.