Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atiker Konyaspor’da eksik mevkilere takviye gelecek

Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımın Avusturya ve Hollanda’da oldukça faydalı iki kamp dönemi geçirdiğini belirtirken, eksik görülen mevkilere transferlerin yapılması konusunda sona doğru yaklaşıldığını ve gerekenin...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımın Avusturya ve Hollanda’da oldukça faydalı iki kamp dönemi geçirdiğini belirtirken, eksik görülen mevkilere transferlerin yapılması konusunda sona doğru yaklaşıldığını ve gerekenin yapılacağını ifade etti.
Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere üç kulvarda mücadele verecek Atiker Konyaspor’un, Avusturya ve Hollanda’da olmak üzere iki etaplı bir kamp dönemi geçirdiğini söyleyen Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “İskeleti korunmuş ve genç isimlerle takviye edilmiş kadromuz ilk etap çalışmalarını Avusturya’da gerçekleştirdi. Bu kamp daha çok kondisyon ve yükleme çalışmalarıyla geçti. Oyuncularımız zaten birbirlerini tanıyorlardı. Bu süreçte aramıza yeni katılan arkadaşlarında adapte olmaları ve herhangi bir uyum sorununun yaşanmaması bizim adımıza sevindirici bir gelişmeydi” dedi.
"Özel maçların sonuçları ölçü değil"
10 günlük Avusturya kampının ardından 3 günlük izin verilen yeşil-beyazlı takımın ikinci etap kampı için Hollanda’da bir araya geldiğini de sözlerine ekleyen Ahmet Baydar, “Son derece uygun bir ortamda yapılan kamp, taktiksel çalışmalar ve özel maçlar takımımızın lig öncesi nerede olduğunu ve eksiklerini görme adına faydalı oldu. Oynanan özel maçlarda alınan sonuçlar tabiki de lig için bir ölçü olmayacaktır. Üç kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’umuzun çalışmalarda nerede olduğu ve eksikleri teknik heyetimiz tarafından tespit edildi. Buradan hareketle Avusturya ve Hollanda’da yapılan iki etaplı kampın son derece faydalı olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
"Teknik heyetimize ve takımımıza güveniyoruz"
Ahmet Baydar, kamp döneminin ardından artık ilk planda lige konsantre olduklarını da sözlerine ekleyerek, “Yaklaşık 2 haftalık bir süre sonra yeni sezona Çaykur Rizespor ile oynayacağımız maçla başlayacağız. Başlangıçlar her zaman önemlidir. Biz Yönetim Kurulu olarak teknik heyetimize ve takımımıza güveniyoruz. İnşallah lige kadar eksiklerimizi gidererek hazır hale geleceğiz. Atiker Konyaspor’un geride kalan sezondaki başarısının tesadüf olduğunu düşünenlere en güzel cevabı sahadaki mücadelemizle ve alınacak sonuçlarla vereceğiz” ifadelerini kullandı.
"Transferler kısa sürede gerçekleşecek"
Transfer sürecine de değinen Baydar, “Transferde eksik görülen mevkilere takviyeler mutlaka olacak. Bu süreç biraz zahmetli oluyor. Çünkü geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan dolayı hata yapma lüksümüz yok. En iyisini takımımıza kazandırmak için teknik heyetimizle birlikte çalışmalar devam ediyor. Listemizdeki isimler üzerinden oldukça sıkı bir çalışma süreci sonrasında olabilecek isimleri ve alternatiflerini teknik heyetimize sunduk. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından takımımıza direkt katkı sağlayacak ‘nokta’ diye tabir ettiğimiz isimlerin kadromuza dahil olması konusunda sona geldik. Transferler kısa sürede gerçekleşecek. Lige en hazır halde gireceğiz” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.