Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atiker Konyaspor Deni Milosevic İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, son olarak Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Deni Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde...

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, son olarak Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren forması giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Deni Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan Kulüp Binası’nda gerçekleşen imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz ve Genel Menajer Önder Sami Güven de hazır bulundu. Deni Milosevic’in Belçika’nın Standart Liege Kulübü’nden transfer edildiğini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, "Deni Milosevic kulübümüzün Bosnalı 3. transferi oldu. Kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Transferinde desteklerinden dolayı eski futbolcu olan babasına ve menajerine teşekkür ediyoruz. İnşallah takımımız ve kendisi adına hayırlı olur. Kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Standart Liege takımından transfer 21 yaşındaki Deni Milosevic kendisini 3 yıllığına Konyasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.
DENİ MİLOSEVİC KİMDİR?
9 Mart 1995 Belçika doğumlu olan 21 yaşındaki yeni transfer Deni Milosevic, futbola Belçika’nın önemli kulüplerinden Standart Liege’nin alt yapısında başladı. 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında Standart Liege forması giyen Deni Milosevic, bu sezon başında Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren kulübünde kiralık olarak oynadı. Belçika ligi, kupa ve play-off’larda toplam 24 maça çıkan ve 1347 dakika sahada kalarak 4 gol kaydeden yeni transfer Deni Milosevic ayrıca Bosna-Hersek U21 Takımı’nın Avrupa Şampiyonası’nda oynadığı 3 maçında forma giydi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.