Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atiker Konyapsor Mehmet Uslu İle Sözleşme Yeniledi

Atiker Konyaspor, iç transfer görüşmelerinde anlaşma sağladığı 28 yaşındaki defans oyuncusu Mehmet Uslu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Genel...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 16:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atiker Konyaspor, iç transfer görüşmelerinde anlaşma sağladığı 28 yaşındaki defans oyuncusu Mehmet Uslu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Büyükşehir Belediye Stadyumu içerisinde bulunan kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Genel Menajer Önder Sami Güven de hazır bulundu. Takımın iskelet kadrosunun korunması amacıyla iç transferde kalması istenen oyuncularla anlaşma sağlayıp yeni sözleşmeler imzalandığını söyleyen Genel Menajer Önder Sami Güven, "Mehmet Uslu’da bu isimlerden biriydi. 3 sezondan bu yana takımımızın başarıyla formasını terleten Mehmet ile 1 yıllık yeni bir sözleşme yaptık. İnşallah yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek Atiker Konyaspor’umuza önemli katkılar sağlamaya devam edecek. Takımımıza ve kendisine hayırlı olsun" dedi.
İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı oyuncu Mehmet Uslu ise, üç sezonu tamamladığı takımımızla 1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını belirterek, "Hem Atiker Konyaspor adına hem de benim adıma hayırlı uğurlu olur ve Allah utandırmaz. Tabi ki de takımım da kaldığım için çok mutluyum. Burada çok güzel bir ortamımız var. İnşallah bunu daha iyi seviyelere çekip daha başarılı günler geçiririz diye ümit ediyorum" diye konuştu.
İstikrar adına kadronun korunmasının önemli olduğuna da işaret eden Mehmet Uslu, "Futbolda istikrar çok önemli. Takımımızın iskeleti zaten korundu. Herkes birbirini çok iyi tanıyor ve anlıyor. Gerekli takviyeler zaten teknik heyet ve hocamızın doğrultusunda yönetimimiz tarafından yapıyor. Onlar da bizim gücümüze güç katmak için aramıza katılıyorlar. Bizim için takımımızın iskeletinin kalması büyük bir avantaj. İşimiz seneye hem zor hem kolay. Takım olma adına daha kolay bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Ama biliyorsunuz Süper Lig çok kaliteli ve kuvvetli bir lig. Sezon başında bütün çalışmalarımızı o doğrultuda yapıp, bu sene yakaladığımız başarının devamını getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
Mehmet Uslu, takımın önümüzdeki sezon ilk kez katılacağı UEFA Avrupa Ligi’nin çok büyük bir deneyim olacağını da belirterek, "Kendi adıma da önemli bir deneyim olacak ve ilk defa Avrupa kupalarında oynayacağım. Biz ön elemesiz bir şekilde gruplara kalmamızın çok önemli olduğunu biliyorduk. O şekilde de başlayacağız. Hem Atiker Konyaspor’un Avrupa Kupalarında adının duyulması, hem de gerek bireysel gerekse takım olarak bizim için çok güzel bir gövde gösterisi olacak açıkçası. İnşallah hepimiz bu durumdan keyif alırız" ifadelerin kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.