Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asteraslı taraftarlar, Beşiktaş'a dostluk mesajı gönderdi

Beşiktaş ile karşılacak olan Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı taraftarları, "Bu yıl iyi bir takımız var. Kazanmak istiyoruz. Maç, Türk-Yunan dostluğu adına iyi bir mesaj olacaki." dedi.UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda bugün akşam Beşiktaş...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Asteraslı taraftarlar, Beşiktaş'a dostluk mesajı gönderdi
Beşiktaş ile karşılacak olan Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı taraftarları, "Bu yıl iyi bir takımız var. Kazanmak istiyoruz. Maç, Türk-Yunan dostluğu adına iyi bir mesaj olacaki." dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda bugün akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Asteras Tripolis takımı taraftarları, maç için bilet almayı sürdürüyor. Tripolis şehri merkezindeki takımın 'Star Store' adlı mağazasına gelen her yaş grubundan taraftarlar, hem maç biletleri temin ediyor hem de takımlarının 'sarı mavi'li formalarını satın alarak maç saatini bekliyor. Şehre ilk defa Beşiktaş gibi büyük bir Türk takımının maç için geldiği belirtiliyor. Forma satışlarından memnun olduklarını belirten mağaza yetkilileri, bir yandan da futbolcuların isimlerinin yazılı olduğu formaları satış için hazırlıyor.

AYASOFYALI POSTER MAĞAZA CAMINI SÜSLÜYOR

Öte yandan gruptaki ilk maçında İstanbul'da Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Asteras Tripolis, resmi mağazasının camını Ayasofya'nın yer aldığı ve futbolcuların gol sevincini yansıtan büyük bir afiş ile süslemiş. Afiş üzerinde yer alan notta, Asteras'ın ilk grup maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalması "tarihi" olarak nitelendirilmiş. Şehrin bütün sokakları ise Asteras Tripolis'in Beşiktaş ile oynayacağı maçı bildiren ilanlar ile donatılmış.

Bu arada dün geceden itibaren şehirde devam eden hafif yağmurun maç saatinde de sürmesi bekleniyor.

"BEŞİKTAŞI 1-0 YENERİZ"

Altı yaşındaki oğluna maç bileti aldıktan sonra Cihan Haber Ajansı mikrofonuna konuşan eski kalecilerden Dimitiris (49), "Bir sonraki maçta turu garantileme umudunu taşımak için bugün kazanmalıyız. Asteras'ın 1-0 Beşiktaş'ı yeneceğini düşünüyorum." dedi.

İki ülke dostluğuna dikkat çeken Dimitiris, "Türk Yunan dostluğu adına iyi bir mesaj olacak. Bizim halklar olarak sorunumuz yok. Çok dostuz aslında. Kendi çıkarlarına hizmet etsin diye problemi olan büyükler." ifadelerini kullandı.

Dimitris'in oğlu Yorgos (6) ise "İyi bir takımımız var. Kazanacağız." demekle yetindi.

Baba Dimitris, Asteras Tripolis'in 1983-1984 yıllarında amatör kümede oynadığı dönemde kaleci olarak görev yaptığını, oğlunun bu mirasına sahip çıkması için onu spor okuluna gönderdiğini söyledi.

"BEŞİKTAŞ İYİ BİR TAKIM"

Maç bileti alan üniversite öğrencisi Sofoklis (19) ise temkinli bir dil kullandı: "Zor bir maç. Beşiktaş çok iyi bir takım. Kapalı bir maç olacak. Fazla gol beklemiyorum. Ancak Asteras'ı destekliyorum. Daha iyisini hakediyor. Asteras gol atacak ama gol de yiyecek. Umarım Partizan ile oynacağımız son maç için iyi bir skor alırız."

3 yaşındaki oğlu ile maç bileti almaya gelen Panayotis (47) adlı taraftar ise "Sahamızda oynamanın avantajını değerlendirmek istiyoruz. Bu yıl oldukça iyi bir takımımız var. Şans da yanımızda olursa pozitif bir sonuç alacağız." şeklinde konuştu.

"SPOR'DA POLİTİKA OLMAZ"

"Türk-Yunan dostluğunun devamı anlamında spor, sadece dostluk mesajı verir." diyen Panayotis, "Saha da farklılık olmaz. Politika olmaz. Asteras için bu takımlar büyük şans. Bu yıl Tripolis şehri olarak büyük takımları izlemeye gidiyoruz. Büyük tarihlerini de biliyoruz." ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.