Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asteras Teknik Direktörü: Savunmamıza ve takım uyumuna güveniyoruz

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis'te teknik direktör Staikos Vergetis, "Savunmamıza ve takım uyumuna güveniyoruz. Turu kovalamak için galibiyet istiyoruz" dedi. UEFA Avrupa...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2014 01:26
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2014 01:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Asteras Teknik Direktörü: Savunmamıza ve takım uyumuna güveniyoruz
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında Beşiktaş'ı konuk edecek olan Yunanistan temsilcisi Asteras Tripolis'te teknik direktör Staikos Vergetis, "Savunmamıza ve takım uyumuna güveniyoruz. Turu kovalamak için galibiyet istiyoruz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçında yarın akşam Beşiktaş ile oynayacakları maça ilişkin takımının resmi isternet sitesine açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Vergetis, Beşiktaş ile zor maç oynayacaklarını söyledi.

VERGETİS: SAVUNMAMIZA GÜVENİYORUM

"Birçok bakımdan kulübümüz için çok önemli bir maç. Asteras'ın Neol'e yaklaşırken Avrupa semalarında parlaması bize büyük bir tatmin veriyor." diyen Vergetis, şunları söyledi: "Her Avrupa Ligi maçında olduğu gibi bu maçta tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Çocuklar bu maç için çok kararlılar. Savunmamıza ve takım uyumuna güveniyoruz. Bundan kaçamayız ve açılamayız. Beşiktaş oyuncu kalitesi olarak bizden iyi. Eğer dağılırsak bunu bize ödetecek bir takım."

Yunan teknik adam, "Ataklarımıza bakarak gol bulmak zorundayız. Galibiyet istiyoruz. Turu kovalamak için bizi canlı tutacak sadece budur. İyi bir savunma işleyişini başarmak ve zafer için ise daha atak bir takım olabilmeliyiz." dedi.

RUHUMUZU SAHAYA YANSITMALIYIZ

İlk maçtaki 1-1'lik sonucun takıma olan psikoloji ve özgüven sayesinde geldiğini belirten Vergetis, "Taraftarlarımızdan Asteras'a şimdiye kadar verdikleri desteği Avrupa yolculuğumuzda da sürdürmelerini istiyorum. Biz takım olarak her şeyimizi ve ruhumuzu sahaya yansıtarak en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

FERNANDEZ: ZOR BİR MAÇ OLACAK

Asteras Tripolis golcüsü Nicolas Alberto Fernandez de, "Zor bir maç olacak. Ancak Asteras, bu yılki Avrupa Ligi'nde daha başka puanlar alabilmesi için sahasında galibiyet için oynayacak." dedi.

"Geri kalan Avrupa Ligi maçları gibi Beşiktaş ile de oldukça zor ve rekabetçi bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Ancak daha başka puanlar alabilmek için sahamızda yenmeye çalışacağız." diyen Fernandez, "Defansif uyum içerisinde olmaya çalışacağız. İstediğimizi başarabilmek için iyi bir maç çıkarmalıyız. Bütün oyun pozisyonlarında baştan sona derli toplu olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Fernandez ayrıca "Bu çabamızda olumlu sonuç alabilmek için taraftarlarımızın stada gelerek bizi desteklemeleri çok önemli." diyerek taraftarları maça davet etti.

KURBELİS: TARİHİ BİR MAÇ

Taraftarlarından kendilerini desteklemelerini isteyen orta saha oyuncusu Dimitris Kourbelis ise şöyle konuştu: "Astera için çok önemli ve tarihi bir maç. Tüm her şeyimizi ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz. Bütün futbolcular tutku ve kararlılıkla maça asılmalı, forvette sonuç alıcı çabaları değerlendirmeliyiz. Eğer bunları yapabilirsek Partizan maçında olduğu gibi takım iyi bir sonuç alacaktır. Zor bir gruptan çıkabilmek için en iyisini kovalamak istiyoruz."

SON ANTRENMANLAR BUGÜN

Bu arada Asteras Tripoli Teknik Direktörü Staikos Vergetis, bugün saat 17.10'da basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak. Asteras, Beşiktaş ile oynayacağı maçın son hazırlığını ise saat 16.00'da yapacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise bugün saat 17.30'da basın toplantısı düzenleyecek. Beşiktaş, son antrenmanını maçın oynanacağı Astera Stadı'nda saat 18.00'de yaparak maçı beklemeye başlayacak.

Yunanistan'ın Tripoli şehrindeki Theodoros Kolokotronis Stadyumu'nda perşembe günü saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek.

Asteras Kulübü, Yunan Süper Ligi'nde oynanan 9 maç sonunda topladığı 14 puan ile 7. sırada yer alıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.