Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslan, "Şampiyonluktan endişemiz yok"

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor’da Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgatspor’un kayıpsız bir şeklide yoluna devam ettiğini ve hedefleri noktasında endişesinin olmadığını belirtti.Yozgatspor’un...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arslan, "Şampiyonluktan endişemiz yok"

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yozgatspor’da Kulüp Başkanı Dr. Kazım Arslan, Yozgatspor’un kayıpsız bir şeklide yoluna devam ettiğini ve hedefleri noktasında endişesinin olmadığını belirtti.

Yozgatspor’un sezon başında yaşadığı olumsuzluklara rağmen kendini kısa sürede toparladığını söyleyen Başkan Arslan, kamuoyunda oluşan endişenin ilk beş hafta da alınan sonuçlarla yersiz olduğunun ortaya çıktığını dile getirdi.

Yönetim olarak görevlerinin başında olduklarını ve sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayan Arslan,"Ne yaptığımızı biliyoruz. Alınması gereken tedbirlerin hepsi alındı ve Yozgatspor kayıpsız bir şekilde yoluna devam ediyor. İnşallah böyle de devam edecek. Bazıları fikstür sebebi ile ilk hafta oynanan maçları hafife alabilir ama futbolda hafif maç diye bir şey yoktur. Bu aynı zamanda önümüzdeki süreç içerisinde daha güçlü takımlarla oynayacağımız maçlar için de bir ciddi hazırlıktır. Hedefimiz Yozgatspor’u kayıpsız bir şekilde devam ettirip, şampiyon olmasını sağlamaktır. Yozgatspor bu konu da iyi gidiyor ve iyi gidecek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.