Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslan: “Bir Puana Üzüldüm. 2-3 Yapabilirdik”

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuna sonradan giren oyuncular, bu sıcak havada arkadaşlarını yalız bıraktılar” dedi.Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Avrupa kupası...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuna sonradan giren oyuncular, bu sıcak havada arkadaşlarını yalız bıraktılar” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Avrupa kupası hedefini sürdüren Akhisar Belediyespor, küme düşmeme mücadelesi veren Kayserispor ile Manisa 19 Mayıs Stadı’nda 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, sözlerine Anneler Günü’nü kutlayarak başladı. Çok sıcak havada zorlu bir müsabaka oynandığını belirten Arslan, “Ligde üst sıralarda daha iyi yer bulmak istiyorduk. Kayserispor’un da düşmemek için puana ihtiyacı vardı. Maçın hakemleri de 4-4’lük maç yönetti. İlk 45-50 dakikada istediğimizi yaptık ama maçı koparamadık. Daha sonra Kayserispor oyunu çevirmeye çalıştı ve oyundan düştüğümüz anda da oyuncu değişiklikleriyle vitesi yükseltmek istedik fakat vites karıştı herhalde pek vites yükseltemedik. Oyuna giren oyuncuların katkısı beni memnun etmedi. Vaz Te’yi saymıyorum. O çok kısa bir süre oynadık. Ama oyuna giren oyuncular, bu sıcak havada arkadaşlarını yalnız bıraktılar. Onun için üzüntülüyüm. Suçlama değil, sadece bir tespit. Hata varsa benim. Demek ki daha iyi çalışacağız. Bir puana üzüldüm. 2-3 yapabilirdik. Çok kötü bir gol yedik. Ondan sonra Kayserispor’un da fazla bir pozisyonu yoktu. Sahaya gelen Kayserispor taraftarı da renk kattı. Kendi taraftarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.
SAHADA YAŞANAN TARTIŞMA VE GRBİC’İN OYUNDAN ALINMASI
Gazetecilerin, su molasında Grbic ile Douglao arasında yaşanan tartışmayı ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Grbic’in 26 dakika sahada kalmasının ardından tekrar oyundan çıkarılmasıyla ilgili sorusunu yanıtlayan Cihat Arslan, “Ben Grbic ile Douglao’nun arasındaki tartışmaya sadece müdahale ettim. Ateş vardı arada, ben sadece su attım. Zaman zaman planlar tutmadığı zaman bir şey istiyorsun. Giren oyuncu, takım yorulmuş bir şey vermek zorunda. Orada bir gerilim oldu. Daha sonrasında da onlar ikisi fısır fısır konuşmaya başladılar. Onlar sahada oynamak için var, konuşmak için değil. Ben de müdahale ettim. Bence Grbic fazla oynadı o yüzden aldım. Çok dayandım ama daha fazla dayanamadım. Çünkü son oyuncu değişikliydi, yine onu çıkarmayacaktım ama takımın bir emeği var. ‘Ona saygısızlık olmasın, onu kaybetmeyeyim, milli takıma seçildi’ diye düşündük ama baktım takımı, maçı kaybedeceğiz. Mecburen oyundan çıkardık. Hak ettiğinden fazla kaldı sahada. Daha önce de çıkarabilirdim“ diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.