Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslan: "10 Kişi Kalınca Dengeler Bozuldu"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sahasında Ağırladıkları Kasımpaşa Maçı Sonrası Yaptığı Açıklamada, “mağlup Olduğumuz İçin Üzgünüm Ama Takımın Son Dakikaya Kadar Göstermiş Olduğu Reaksiyon Beni Memnun Etti” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 21:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 21:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arslan: "10 Kişi Kalınca Dengeler Bozuldu"
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, sahasında ağırladıkları Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Mağlup olduğumuz için üzgünüm ama takımın son dakikaya kadar göstermiş olduğu reaksiyon beni memnun etti” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk ettiği Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Önemli bir akşamdı. Kazansaydık ilk 5’e giriyorduk. Beraberlik bile 6’ıncı sıraya getiriyordu. Rakibimiz önemli bir takımdı. Gecen hafta Beşiktaş’ı yenmişlerdi. 10 kişi kalınca dengeler bozuldu. Bizim de Hugo Rodallega ile kaçırdığımız çok kötü bir pozisyon vardı. 10 kişi kalınca iş zorlaştı. Mağlup olduğumuz için üzgünüm ama şundan memnunum; takımın son dakikaya kadar göstermiş olduğu reaksiyon beni memnun etti. Son dakikaya kadar kazanmak için mücadele ettiler. Skoru değiştirmek için çok çabaladık ama olmadı” dedi.
Hakemin performansı hakkındaki soruyu yanıtlayan Arslan, “Biz anlık görüyoruz orada. Fırat hocam Türkiye’nin önemli hakemlerinden biri fakat bugün biraz ego çatışması oldu gibi geldi. Biraz daha egosunu ön plana çıkardı. Maçı yönetmekten çok ‘sahada ben varım’ gibi bir tarzı vardı. Buna gerek yok. Bütün bir tribün ‘hakem gol atsana’ diyorsa bil ki o gün sen yanlış yerdesin. Fırat hoca her zaman doğru bir insan. İyi bir hakemimiz ama bugün sahanın içinde yanlıştı. Bu mağlubiyetin kartla alakası yok. Kasımpaşa bizi yendi, tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kaleci Fatih’in son haftalarda iyi bir çıkış yaptığını kaydeden Arslan, rekabetin takımda olması sevindirici olduğunu söyledi.
Kırmızı kart ile oyun dışında kalan Vaz Te hakkında da konuşan Arslan, “Kendisiyle ilgili bir kararım olmayacak. Yapılan hataya insan en çok kendisi üzülüyor. Bütün takımın yükü şimdi Vaz Te’nin omzunda. Bu mağlubiyeti bir oyuncuya mal edersek ben oyuncumu kaybetmiş olurum. Ama bir daha olmamasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
"MUTLU KELİMESİ TARTIŞILIR AMA HUZURLU OLDUĞUM BİR YERDEYİM"
Sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili soruya da cevap veren Arslan, “Çok memnunum, mutlu kelimesi tartışılır ama çok huzurlu olduğum bir yerdeyim. Akhisar Belediyespor’da mayamızın tuttuğuna inanıyorum. Bu kulübün yabancısı değilim. Bu emaneti yönetim kurulunun bize verdiği için kendilerine teşekkür ediyorum. Bize inandılar ve güvendiler. Biz de takımımızla beraber onları mahcup etmedik. Ben bu yüzden dolayı mutluyum. Önümüzdeki yılın planlarını şimdiden yapmamız gerekiyor ama tabi diğer rakiplerimize saygı duyarak. Çünkü şampiyonluğa ve küme düşmemeye oynayan takımlarla karşılaşacağız. Senenin planlarını yaparken bu planları da göz ardı edemeyiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.