Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arman Talay 2017 Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Türk spor basınının önemli isimlerinden Arman Talay, vefatının 19’uncu yılında ödüllerle anıldı.Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde gerçekleşen ödül törene spor, siyaset ve medyadan birçok tanıdık isim katıldı....

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arman Talay 2017 Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Türk spor basınının önemli isimlerinden Arman Talay, vefatının 19’uncu yılında ödüllerle anıldı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde gerçekleşen ödül törene spor, siyaset ve medyadan birçok tanıdık isim katıldı. Törende, sezonu şampiyon tamamlayan Halkbank Erkek Voleybol Takımı, amatör futbola hizmet veren antrenör ve sporcular dahil 75 kişiye plaket verildi. ’Basın Ödülü’ne layık görülen İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara Spor Muhabiri Cem Geçim’e de plaket takdim edildi.

TSYD’de düzenlenen törene; Spor eski Bakanı Yücel Seçkiner, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Sekreteri Metiner Ertem, Voleybol Federasyonu eski Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Dünya, Olimpiyat Şampiyonu Ahmet Ayık, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Osman Nuri Okumuş, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Sekreteri Tahir Çopur ve çok sayıda davetli katıldı.

1998 yılında hayata gözlerini yuman Arman Talay, TRT, Show TV gibi kanallarda ve çeşitli gazetelerde muhabirlik ve yöneticilik yaptı. Amatör spora verdiği önem ve destekle hatırlanan Talay, bir dönem TSYD Ankara Şubesi Başkanlığı görevini de yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.