Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arkas Sailing Team, Marmaris Uluslararası Yarış Haftası'nı ikinci tamamladı

Arkas Spor Kulübü’nün yelken takımı Arkas Sailing Team, 25. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası’nda başarılarına bir yenisini daha ekledi. Tamamı profesyonel sporculardan oluşan takım, dünyadan 150 tekne ve 500’den fazla yelken sporcusunun...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arkas Sailing Team, Marmaris Uluslararası Yarış Haftası'nı ikinci tamamladı
Arkas Spor Kulübü’nün yelken takımı Arkas Sailing Team, 25. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası’nda başarılarına bir yenisini daha ekledi. Tamamı profesyonel sporculardan oluşan takım, dünyadan 150 tekne ve 500’den fazla yelken sporcusunun katıldığı yarışta 2. oldu.

Bu yıl 25'incisi düzenlenen 'Marmaris Uluslararası Yarış Haftası', 29 Ekim'de başladı ve bugün yapılan yarışlarla tamamlandı. Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen yarışlarda, Altuğ Şenermen, Göksu Kantarcıoğlu, Sergen Birincioğlu, Serhat Altay, Serkan Yapan, Tayfun Erey, Tolga Yağlı, Tuğrul Elbirler, Yiğit Çula ve Yiğit Can Gülle’den oluşan Arkas Sailing Team zorlu geçen yarış haftasını, ekibin profesyonelliği ve uyumu ile başarıyla tamamladı ve 2.'lik derecesi elde etti.

Yarışlara, Flying Box teknesiyle IRC 1. kategorsinde yarışan Arkas Sailing Team, birinci günden itibaren rakipleri arasından öne çıkmayı başardı. Takım, rüzgâr olmadığı için yarış yapılmayan üçüncü gün dışında tüm günlerde ilk sıralarda yer alarak finalde de 2.’liği kazandı.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından bu yıl 25'incisi düzenlenen yelken yarışlarına Türkiye, Slovakya, Hollanda, Kanada, İtalya, Almanya, Rusya, Beyaz Rusya, İngiltere, Amerika, Ukrayna, Norveç, Hırvatistan, Bulgaristan, Yunanistan, Letonya ve Romanya'dan 150 tekne ile yaklaşık bin 500'ün üzerinde yelken sporcusu katıldı.

Yarışlar IRC (Uluslararası Yarış Klasmanı) -1, IRC-2, IRC-3, IRC4, IRC-5 ve IRC Charter-1, IRC Charter-2, IRC Charter-3, IRC Charter-4 ile IRC Charter-5 olmak üzere toplam 10 klasmanda gerçekleşti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.