Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda Turan: "Barcelona Bir Düş"

Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona’da oynayabilmenin bir düş olduğunu belirterek, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.La Liga ekiplerinden Barcelona’ya transfer olan milli yıldız Arda Turan, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Katalan...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2015 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2015 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona’da oynayabilmenin bir düş olduğunu belirterek, hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.
La Liga ekiplerinden Barcelona’ya transfer olan milli yıldız Arda Turan, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Katalan ekibine transfer olarak hayalini gerçekleştirdiğini dile getiren Turan, "Barcelona’da oynayabilmek bir düş. Her futbolcunun hayali olan bir takım. En büyük isteğim Barcelona ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamak. Kariyerimde tek eksik kupa o. Teknik direktörümüz ile henüz konuşmadım. Sahada da hangi mevki de oynayacağım önemli değil. Bir an önce takıma katılıp, uyum sağlamak ve kupalar kazanmak istiyorum" diye konuştu.
"5 YIL BOYUNCA KUPALAR KAZANMAK İÇİN GELDİM"
FIFA’nın Katalan ekibine verdiği ceza sebebiyle 6 ay resmi maçlarda oynamayacağının hatırlatılması üzerine Arda, "6 aylık sürede oynamayacak olmam benim için bir sorun. Ancak ben buraya 6 ay oynamak için değil, 5 yıllık sözleşmemin sonuna kadar kupalar kazanmaya geldim" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.