Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda Turan: Atletico'da mutluyum

Atletico Madrid takımının yıldızı oyuncusu Arda Turan kendisinin Barcelona veya Mancester United'e transferi konusunda konuşmak istemediğini takımında mutlu olduğunu bildirdi. Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Baku FK Kulübü'nün davetlisi...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arda Turan: Atletico'da mutluyum
Atletico Madrid takımının yıldızı oyuncusu Arda Turan kendisinin Barcelona veya Mancester United'e transferi konusunda konuşmak istemediğini takımında mutlu olduğunu bildirdi.

Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Baku FK Kulübü'nün davetlisi olarak Bakü'de bulunan Arda Turan, transferi ile ilgili sorulan soruya konu hakkında konuşmak istemediğini şampiyon olmanın sevincini yaşadığını ve kardeş ülke Azerbaycan'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Arda Turan, takımı Atletico Madrid'le 2017 yılına kadar kontratı olduğunu hatırlatarak ''Kendimi ailemde gibi hissediyorum.'' dedi.

Bakü'ye Başkan Enrico Serezo, Genel Menecer Miguel Anhen Hil Marine ve takım arkadaşı Fernando Qabi ile gelen Arda Turan, basının sorularını cevaplandırdı. Transferi hakkında sorulan soruya Arda Turan bu konuda konuşmak istemediğini bildirirken, "Bu konuda konuşmak için yetkili değilim. Sadece kazandık. Kardeş ülkedeyiz onun keyfini çıkartıyoruz çok mutluyuz.'' diye konuştu.

Azerbaycan'ı kendi ülkesi gibi gördüğünü belirten Arda Turan, takımına desteğinden dolayı Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür ettiğini ifade etti. Takım formasının göğüs kısmında "Land of Fire Azerbaijan" yazdığını hatırlatan Arda Turan, ''Azerbaycan ismini gururla taşıyoruz.'' dedi.

Toplantının sonunda Atletico Madrid'in bu sezon kazandığı şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.