Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda'dan sonra o da kadro dışı!

Terim ile 20 yıldır çalışan Uğur Durul Arda’ya prim almadıklarını söyledi. Bu durum Fatih hocanın kulağına gitti, tecrübeli hoca Durul’u staf ekibinden çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Arda'dan sonra o da kadro dışı!
AYLARDIR Türkiye’nin gündemini meşgul eden “Arda Turan” krizinin bir benzeri daha yaşanıyor milli takımda. Fatih Terim ile 20 yıldan bu yana birlikte çalışan masör Uğur Durul da tıpkı Arda Turan gibi kadro dışı bırakıldı. Ve Uğur Durul’un kadro dışı olmasının nedeni de (iddialara göre) prim konusu...

Federasyon kulislerinden sızan bilgilere göre Uğur Durul’un kadro dışı bırakılmasının hikayesi prim konusuyla başladı. Durul, Arda ile sohbet ederken bazı çalışanların prim aldığını ancak kendilerine herhangi bir primin yatırılmadığını aktardı. Bunu duyan Arda Turan da arkadaşları ile konuşarak çalışanlar için toplam 1 milyon TL’lik para topladı. Bu para (Adam başı 75’er bin TL) çalışanlara ödendi. Durul’un bu davranışı Fatih Terim’in kulağına gidince, tecrübeli teknik adam Durul’u staf ekibinden çıkardı. O tarihten bu yana oynadığımız, Rusya (Hazırlık) Hırvatistan, Ukrayna ve İzlanda maçlarında kafilede görev alamadı.

iŞiNE SON VERMEDi

Ancak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim hatalı olarak görmesine karşın Uğur Durul’u düşünerek işinden çıkartmadı. Nedeni ise o günlerde TFF’de, terör örgütü FETO/PYD ile ilişkileri olduğu düşünülen bazı isimler ile yolların ayrılması idi. Uğur Durul’un da aynı süreçte TFF’den ayrılmasının farklı algı yaratabileceği olasılığını düşünen Fatih Terim, babacan tavrı ile yıllarca çalıştığı ismi şimdilik sadece açığa aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.