Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ara transfer döneminin en çok aranan yıldızları belli oldu

Futbolda 2014/2015 sezonunun ikinci yarısı bugün oynanacak iki karşılaşma başlarken, takımların ara transfer dönemindeki arayışları da sürüyor. Ara transfer döneminde adı birçok takımla anılan Trabzonspor’un yeni transferi Erkan Zengin,...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Futbolda 2014/2015 sezonunun ikinci yarısı bugün oynanacak iki karşılaşma başlarken, takımların ara transfer dönemindeki arayışları da sürüyor.

Ara transfer döneminde adı birçok takımla anılan Trabzonspor’un yeni transferi Erkan Zengin, ise bu dönemde transfer olan futbolcular arasında arama motoru ile internet üzerinde en çok aranan isim oldu. Ligde devre arasında en çok aranan futbolcular arasında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’dan çok sayıda isim yer aldı. Demba Ba en çok aranan isim olurken, onu Erkan Zengin ve Burak Yılmaz takip etti.

ERKAN ZENGİN İNTERNET’İN DE ARANAN YILDIZI OLDU

Sezonunun ara transfer döneminde adı birçok takımla anılan Trabzonspor’un yeni transferi Erkan Zengin, Yandex’te de bu dönemde transfer olan futbolcular arasında en çok aranan isim oldu. Ligde devre arasında en çok aranan futbolcular arasında Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’dan çok sayıda isim yer aldı. Demba Ba en çok aranan isim olurken, onu Erkan Zengin ve Burak Yılmaz takip etti.

Sezonunun devre arasında en çok aranan futbolcuları listesinde Fenerbahçe'de oynamak istediği yazılıp konuşulan ve Eskişehirspor’dan Trabzonspor’a geçen Erkan Zengin, transfer olan futbolcular arasında en çok aranan isim oldu. Erkan Zengin devre arasında en çok aranan futbolcular arasında ise ikinci sırada yer aldı.

Listenin geneline bakıldığında ise en tepede Beşiktaş’ın kadrosuna bu sezon başında kattığı, 14 maçta 9 gollük performansıyla göz dolduran Demba Ba’nın yer aldığı görüldü. Demba Ba ve Erkan Zengin’i ise şu sıralar talihsiz bir sakatlıkla karşılaşan Galatasaray’ın ve milli takımın golcüsü Burak Yılmaz takip etti.

Beşiktaş’ın yeni transferi İsveçli savunmacı Alexander Milosevic, ara transfer döneminin en çok aranan 4. ismi olurken, Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas, aramalarda 5. oldu.

Ara transfer döneminde en çok aranan futbolcuların sıralaması ise şu şekilde:
1. Demba Ba
2. Erkan Zengin
3. Burak Yılmaz
4. Alexander Milosevic
5. Diego Ribas
6. Selçuk İnan
7. Volkan Demirel
8. Wesley Sneijder
9. Muslera
10. Alex Telles
11. Moussa Sow.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.