Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Appiah'tan merak uyandıran 'Welcome to Fenerbahce Van Persie' tweeti

2005 - 2008 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen Ganalı oyuncu Stephan Appiah, @officialAppiah adlı Twitter hesabından 'Welcome to Fenerbahce! @Persie_Official' ( Van Persie Fenerbahçe'ye hoşgeldin ) yazan bir ileti paylaştı. Yazdığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2015 04:47
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2015 04:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2005 - 2008 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen Ganalı oyuncu Stephan Appiah, @officialAppiah adlı Twitter hesabından 'Welcome to Fenerbahce! @Persie_Official' ( Van Persie Fenerbahçe'ye hoşgeldin ) yazan bir ileti paylaştı.

Yazdığı tweet’i yaklaşık 3 dakika sonra silen Ganalı yıldızın bu iletisi, Fenerbahçe Kulübü ile Hollandalı oyuncu Robin van Persie’nin 2 gün önce menajerleriyle görüşmeleri sonrasında yazılmış olması sebebiyle merak uyandırdı.

Stephan Appiah, 12 Haziran’da yine Twitter hesabından 'Welcome to Fenerbahce @luisnani' iletisi paylaşmış ve daha sonra silmişti.

Fenerbahçe Kulübü’nün, Portekiz Milli Takım forması giyen yıldız oyuncu Nani ile görüştüğünü resmi olarak açıklamasının ardından ise Appiah, aynı tweeti 2 Temmuz tarihinde tekrar paylaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.