Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antrenörlerden Yılmaz Vural'a tepki

Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, Vartaş Elazığspor maçı ardından yaptığı açıklamalara antrenörler tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antrenörlerden Yılmaz Vural'a tepki

 

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde oynanan Adana Demirspor - Vartaş Elazığspor maçının ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'ın, yaptığı "Taraftarlarımıza 90 dakika sabredin, maç bittiğinde anamıza avradımıza küfür edin dedim" şeklindeki açıklamasına Pro Lisans kursiyeri antrenörlerden tepki geldi. 

2015-2016 Pro Lisans kursiyerlerinin ortak yaptığı açıklamada, "Tüm spor müsabakaları sonucu ve niteliği ne olursa olsun oyunculara, antrenörlere ve diğer paydaşlarına, en değerli varlığı ailelerine küfür etme hakkını kimseye vermez. Ayrıca böylesine büyük kitlelerin önünde yapılan bu tür davranış ve açıklamalar gelecek nesiller için çok kötü örnek teşkil etmektedir. Bu açıklamayı bu tarihte yapmamızın sebebi; centilmence ve çok zorlu bir yarışa giren değerli takımlarımızın motivasyonunun bozulmaması arzumuzdandır. Bu vesile ile bu zorlu yarışın içinde olan, kazanan ve kaybeden tüm takımlarımızı tebrik eder, yeni sezonda başarılar dileriz" denildi.

Söz konusu açıklamaya imza atan 2015-2016 Pro Lisans kursiyerleri şu şekilde:
"Bayram Bektas, Emre Asık, Engin Çalıs¸ Erol Bulut, Ersin Aka, Ferda Ramanlı, Fuat Buruk, Hakan Ertürk, Irfan Buz, Hakan Yılmaz, Levent Açıkgöz, M. Erdal Alpaslan, Mustafa Kaplan, Mustafa Sarıgül, Nedim Yigit, Ogün Temizkanoglu, Özgür Zengin, Sebahattin Akbayrak, Semih Özü, Seref Çiçek, Taskın Güngör, Turgay Karslı, Ufuk Iskender, Vedat Inceefe."

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.